FOTBAL  »  Superliga  »  CHAMPIONS LEAGUE

Decizie istorică? UEFA scoate echipele româneşti din Liga Campionilor!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2016 01:00

Federația europeană pregătește reformarea Ligii în interesul cluburilor mari de pe continent. Transformarea ar include reducerea la jumătate a numărului de echipe și un traseu de coșmar pentru campioana României.

În aceste condiţii, echipele româneşti sunt extrem de afectate şi vor avea şanse extrem de mici pentru potul uriaş de 20 de milioane de euro din grupele Ligii.

Toate echipele româneşti vor avea un obstacol URIAŞ în lupta pentru grupele celei mai importante competiţii intercluburi. Pe lângă adversarele tradiționale, pe care Steaua, spre exemplu, le-a avut în ultimele trei sezoane, ar apărea un "monstru" în ultima fază dinaintea grupelor, o echipă dintre cele mai bune 16 din Europa.

În Gazeta Sporturilor, din zori la chioşcuri, şi acum pe platforma Gazeta Digitală puteţi urmări toate detaliile după posibila decizie UEFA şi toate problemele pe care le vor întâmpina formaţiile din Liga 1 în viitor.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Se schimbă căpitanul la Dinamo! Mircea Rednic a luat o hotărâre surprinzătoare

√ Mergeţi pe mâna noastră! Cele mai interesante pariuri de azi şi ultimele informaţii pe Pariori.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (146)
374551216707731
Alex Marian Manu  •  14 Februarie 2019, 16:33

Ar fi perfect, o ligă cu cele mai bune echipe europene, gen Real, Man City sau Juventus.. nimeni nu te scoate din liga campionilor, daca esti bun ajungi, daca nu, adio. e bne si in Europa league(cupa UEFA)

magura
magura  •  26 Martie 2016, 20:06

acum se va vedea adevarat fata a fcsb-ului. Bine... o stiam demult...!!!

1745flo
1745flo  •  25 Martie 2016, 21:06

BRAVO!

Vezi toate comentariile (146)
Comentează