FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Declarație tranșantă a lui Schumacher după 0-1 cu Poli: "Tot vorbim, dar ne bat toți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 22:40

Antrenorul Petrolului, Constantin Schumacher, e dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi din meciul pierdut cu ACS Poli, scor 0-1. 

"De fiecare dată vin că o să facem și că o să dregem, dar luăm bătaie meci de meci. N-am reușit să luăm nici un punct în aceste 3 meciuri.

Vorbim degeaba după fiecare meci. Mai sunt puncte în joc, încă mai cred, dar dacă jucăm așa cum am făcut-o azi, nu vom avea nici o șansă.

Trebuie schimbată atitudinea, trebuie să avem voință și să credem că ne putem salva. E vina tuturor că echipa asta a ajuns pe ultimul loc. În play-out trebuie să atacăm, totul sau nimic", a zis Constantin Schumacher la Digi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
masim
masim  •  28 Februarie 2016, 12:39

Schumi declaratiile sunt ale tale ca antrenor ca tu ai vazut ce poate echipa; din pacate tu dezamagesti atat prin felul in care se exprima echipa in teren (unde vad ca jucatorii au tactica *** ***) cat si prin felul in care lauzi echipa ca ar fi cel putin de locuri fruntase; daca acum dai vina pe jucatori esti jalnic si ar fi bine sa te ei de mana cu Sebi Tudor care a transformat neputinta lui in lipsa de valoare a lotului; ai vazut lotul si trebuia sa-ti dai seama daca poti sa faci fata sau nu la o asemenea provocare; dar probabil nu a contat pt tine asa cum nu conteaza nici pentru Capra si anturajul lui !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  27 Februarie 2016, 07:21
Postat de vladutz13 pe 26 Februarie 2016, 23:55

Toti incompetentii o dau inainte cu motivatia si atitudinea...

Eu zic sa te puna pe tine,in2 ani la valoarea si competenta ta iei champions league cu gloabele de la petrolul, cand nu ai valoare nu ai ce sa scoti, cand ai un lot de o valoare scazuta dar ai cat de cat jucatori pe care sa te bazezi poti sa faci performanta cu un antrenor bun gen Dinamo cu rednic dar cand nu ai absolut nimic ca petrolul doar dumnezeu poate sa iti castige meciurile!

vladutz13
vladutz13  •  26 Februarie 2016, 23:55

Toti incompetentii o dau inainte cu motivatia si atitudinea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează