FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declarații incredibile ale unei glorii steliste: "Vrem să luăm Steaua lui Becali pentru că ne e rușine cum joacă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 21:17

Tudorel Stoica, căpitanul Stelei din 1986, a intervenit în scandalul dintre CSA și Steaua lui Gigi Becali și spune că omul de afaceri n-a avut niciodată această echipă.

"Nimeni nu vrea să-i ia ceva lui Gigi Becali pentru că el n-a avut niciodată nimic. Nimeni nu are nimic cu Becali. Această echipă va reveni în Ghencea și își va relua activitatea așa cum era. Pe domnul Becali nu l-a interesat palmaresul, stema, nu l-a interesat nimic.

Dacă-l interesa mergea la negocieri cu cei care au palmaresul. Nu înțeleg nimic din logica lor. Ei n-au nimic, jignesc pe toată lumea și spun că au Steaua, deși n-au nimic. Eram membru fondator și făceam parte din Consiliul de Administrație la echipa Casei Centrale a Armatei și deodată n-am mai fost nimic", a declarat Tudorel Stoica la TV Digi Sport.

Totodată, gloria Stelei susține că se va implica direct în proiectul CSA, care va înscrie echipa de fotbal în Liga a 5-a. Tudorel Stoica spune că echipa Armatei va avea parte și de foarte mulți bani.

"N-am înțeles un singur lucru. I s-a oferit șansa să intre în legalitate, dar a fost atât de îngâmfat încât n-a vrut să meargă la negocieri. Mă voi implica și eu în proiectul CSA. Va exista finanțare pentru că pe mine m-au sunat mulți oameni care mi-au spus că vor să ajute echipa. Din punct de vedere financiar nu trebuie să se plângă nimeni. Vă garantez că va exista finanțare și în Liga 1.

Vor fi sume mai mari decât cele care se investesc acum în România. Există oameni dispuși să investească în acest proiect. Eu aș vrea ca echipa să vină direct în Liga 1. Am vorbit cu Lăcătuș și i-am spus că sunt alături de el. Mă bucur că s-a demonstrat că tot ce s-a întâmplat a fost o făcătură ordinară", a adăugat Tudorel Stoica.

"Se va ajunge la măsuri mult mai grele. Vrem să luăm echipa domnului Becali pentru că ne e rușine cum joacă și nu e pe placul suporterilor" Tudorel Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (154)
timm
timm  •  14 Ianuarie 2017, 13:20
Postat de timm pe 14 Ianuarie 2017, 13:18

Steaua a fost in conservare intre 2003-2017. Palmaresul 1947-2003, sigla, marca, numele apartin OSIM. In 2017 vor activa si sportiv.

erata "apartin CSA"

timm
timm  •  14 Ianuarie 2017, 13:18
Postat de gregit27 pe 14 Ianuarie 2017, 08:56

De-a lungul vremii s-au desfintat mai multe formatii de traditie din fotbalul romanesc... Corvinul, FC Arges... de curand Rapid... unele incearca sa revina, altele au disparut complet... de cand cu "razboiul" CSA-Becali aflam ca de fapt printre primele echipe desfiintate a fost Steaua, si ca generalii, Talpan, Becali, V Paunescu si ceilalti au reusit sa desfiinteze cea mai iubita echipa din tara din cauza mandriei si prostiei lor. Asta e de fapt stirea, care nu se spune clar inca... Steaua cu palmares si istoric si tot ce vreti e desfiintata de mult de niste "idioti" care habar n-au de fotbal . Pacat.

Steaua a fost in conservare intre 2003-2017. Palmaresul 1947-2003, sigla, marca, numele apartin OSIM. In 2017 vor activa si sportiv.

timm
timm  •  14 Ianuarie 2017, 13:11
Postat de g2br13l pe 14 Ianuarie 2017, 10:49

Bun comentariu. Ai pus punctul pe i. Ai cumparat deci ai acte pe ea sau mai bine spus te duci la osim si faci acte. Csa nu are acte pe nici una.

Nu ai inteles. Actele inseamna patrimoniul societatii. Nu OSIM. Marca notorie nu esti obligat sa o inregistrezi la OSIM, este optional.

Vezi toate comentariile (154)
Comentează