FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Declarații șocante făcute de Mihai Stoica » Clipele grele prin care a trecut fostul manager al Stelei: "Am fost dependent"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 11:52

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, a vorbit într-un interviu la Antena Stars despre problemele grave pe care le-a avut în ultimii ani.

"Eu am fost un tâmpit, eu mi-am făcut o imagine proastă! Cea mai mare greșeală din viața mea a fost când am lovit acel spectator! Au mai lovit și alții, dar nu cu camerele de filmat lângă ei. Înainte eram foarte nervos, eram definiția haterului.

În 2007 am făcut un control la un amic doctor. Mi-a zis: «Tu de la gât în jos ești OK, la cap e problema».  Și-atunci am început să iau pastile. Am luat vreo patru ani, deși trebuia un sigur an. Eu am fost dependent de somnifere și de calmante! Eu am cochetat cu depresia! Am avut probleme destul, am urmat un tratament, am crezut că nu voi renunța niciodată la el, dar de un an și jumătate nu mai există pastile în viața mea, doar vitamine!", a spus Mihai Stoica, la Antena Stars.

"Dacă știam cât de greu e să te întorci în închisoare din permisii, preferam să nu merg, dar erau pașii normali spre integrare. N-au cum să nu te marcheze momentele astea când îți revezi familia"
Mihai Stoica

Mihai Stoica, 50 de ani, a fost eliberat pe 15 februarie, după ce a fost încarcerat pe 4 martie 2014, în " Dosarul Transferurilor", fiind condamnat la trei ani și sase luni de închisoare.

În timpul petrecut în închisoare, Stoica a scris patru cărți, pentru care i-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile i-au fost reduse pentru că a lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava și a antrenat echipa de fotbal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1745flo
1745flo  •  22 Martie 2016, 22:02
Postat de faxx pe 22 Martie 2016, 12:59

cat are acum diametrul??

Are kilometrajul dat peste cap!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Martie 2016, 15:39
Postat de eucutine pe 22 Martie 2016, 15:21

de fapt el are probleme de la gat in jos si de la gat in sus. si mai opriti-va dracului in a mai promova infractori (popescu, becali, borcea, stoica, chipciu etc).

chipciu e infractor ba/??? du te la padure

seyyku
seyyku  •  22 Martie 2016, 15:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează