FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 5-0

Deian Sorescu, avertisment după eșecul usturător cu CSU Craiova: „Știu cum e să te salvezi în ultima clipă. Nu știu însă cât mai ține norocul ăsta”

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 10 din Liga 1. Deian Sorescu nu întrevede vremuri bune pentru „câini”. +11   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 10 din Liga 1. Deian Sorescu nu întrevede vremuri bune pentru „câini”.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 23:12 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 23:42

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 10 din Liga 1. Deian Sorescu (24 de ani) nu întrevede vremuri bune pentru „câini”.

„Sunt multe de spus, dar aș vorbi la supărare și la nervi acum. Cei din staff se vor ocupa de această analiză. Dacă nu schimbăm atitudinea, vor veni cu siguranță și alte înfrângeri. 

Eu nu sunt afectat deloc de faptul că nu am prins un transfer, mai am contract doi ani cu Dinamo. Îmi voi face treaba cât de bine pot. Sunt supărat pe altele, nu reușim să gustăm victoriile și jocurile bune pe care ar trebui să le facem. 

Sunt multe de pus la punct. Putem doar să sperăm că în viitor vom arăta mai bine. Dar mereu am zis asta. Nu e vina lui Deniz că a luat cartonașul roșu, e colegul nostru. Trebuie să îl protejăm! Cu toții putem greși. Sper ca din erori să și învățăm ceva. 

Sperăm ca noul antrenor, sau dacă rămâne Mister, să facem ceva. Știu cum e să te salvezi de la retrogradare în ultima clipă. Nu știu cât mai ține norocul ăsta”, a spus Deian Sorescu, la Look Sport+. 

CS Universitatea Craiova - Dinamo, spectacol pe „Ion Oblemenco”

Fanii celor de la CS Universitatea Craiova au avut ce să celebreze. Clubul a anunțat că la meciurile jucate de trupa lui Laurențiu Reghecampf acasă, stadionul poate purta numele „Ion Oblemenco”.

În urmă cu o lună, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, dezvăluia că arena din Bănie poartă titulatura „Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova” și nu „Ion Oblemenco”. Astăzi, lucrurile s-au clarificat, clubul lui Mihai Rotaru anunțând că a primit acceptul din partea familiei fostului mare atacant pentru ca stadionul să poarte oficial denumirea „Ion Oblemenco”.

VIDEO Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Arădenii, scandalizați de imaginile din vestiarul oaspeților, după UTA - CFR Cluj

Ionuț Chirilă, făcut praf de Robert Niță: „Nu te apucă spumele?! Mare minune să nu îl pună și ăștia pe YouTube” + atac și la Dragomir

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Septembrie 2021, 15:35

Tu si Filip ati reusit ce nu a reusit Negoita cu spanioli

nightought
nightought  •  28 Septembrie 2021, 09:37
Postat de davedanger pe 27 Septembrie 2021, 23:44

el ar fi mers dar nu l-ati lasat voi. lasa ca merge in iarna gratis.

Tu știi sa citești un articol? Nu de alta, dar poate îmi explici și mie cum poate sa plece în iarna gratis, când chiar autorul interviului menționează ÎN ARTICOL, ca mai are 2 ani de contract!

dragdim
dragdim  •  28 Septembrie 2021, 03:39

Giafer nu a făcut altceva decât să-l imite pe Măciuca Filip, liderul minerilor din valea plângerii. Domnul căpitan a fost jalonul preferat al lui vatajelu, iar grigore, martor și atat! Așa rudimentar și nepriceput cum îl văd ziaristii și comentatorii lui peste stricat, Răuță e singurul care merita sa poarte banderola de căpitan a lui Dinamo. O echipa de “aerosi” care nu au alte preocupări decât tatuaje și freze.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează