FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai important jucător al lui Dinamo s-a săturat: „Dacă văd că nu se vrea mai mult sau atât se poate, clar nu mai rămân”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 08:05 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 09:01

Mijlocașul Deian Sorescu (23 de ani), cel mai bun jucător al lui Dinamo din sezonul recent încheiat, a vorbit deschis despre dorința sa de a pleca de la formația alb-roșie.

Recent debutat de Mirel Rădoi în naționala României, Sorescu vorbește despre problemele financiare pe care le are clubul, spune că a trimis notificare pentru a-și primi restanțele financiare și declară că e gata să plece.

Deian Sorescu e nemulțumit de ce se întâmplă la Dinamo și vrea să plece

„Acum a mai rămas o lună de neplată pentru că am trimis notificare la cei de la club. Eram neplătit de patru luni şi am trimis notificare să îmi plătească trei salarii, pentru că deja era foarte mult şi nu mai dădeau niciun semn.

Mă simt prost faţă de colegi care nu au primit niciun ban, dar dacă altă situaţie nu a fost, să ne înţelegem... Chiar intram în a cincea lună de neplată şi nu era bine. Mi-aş dori să rămân la Dinamo, dar cu mai multe condiţii, cu mai multe asigurări că va fi bine.

Dar din câte văd şi aud, lucrurile nu se îndreaptă chiar în direcţia în care mă aşteptam. Se îndreaptă chiar în partea opusă. Ăsta nu e un lucru bun. Viaţa de fotbalist e scurtă şi, dacă văd că la Dinamo nu se vrea mai mult sau atât se poate, clar nu o să mai rămân”, a spus Sorescu la TV Telekom Sport.

1.000.000 de euroe suma pe care Dinamo e cere pentru Sorescu. Fotbalistul e cotat de transfermarkt la 1.400.000 de euro

În acest sezon de Liga 1, Sorescu a bifat 37 de partide, reușind șapte goluri și 10 pase de gol.

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo a perfectat un amical de 5 stele și zboară spre Bolu: „Se întâmplă și la noi lucruri pozitive”

DDB s-a lovit de zid! Planul lui Mario Nicolae e imposibil de aplicat în realitate » Ultima soluție: să fie vândut Anton

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  10 Iunie 2021, 16:33

doar la bani va e gandu, cand a fost sa bateti chindia in ultima etapa sa fi prins baraju de conference sau sa mai urcam un loc ( Deci bani mai multi din drepturi TV) v-ati dus in vacanta, acum de ce si conducerea sa nu fie in vacanta si sa va uite sa castigati, daor pentru meciu ala meritati neplatiti, nu mai zic ca daca nu era Uhrin, echipa asta retrograda

tororosso
tororosso  •  10 Iunie 2021, 15:10

De departe Sorescu a fost jucătorul care a ținut-o pe Dinamo în viață . El merită a juca la un club potent financiar și cu ștaif din Europa . La ce să rămână la Dinamo ? ce îi poate garanta clubul în situația actuală ?

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Iunie 2021, 12:10

@demolari: La magazine angajatii sunt platiti la timp, altfel pot sa plece imediat in alta parte fara nici un fel de problema si sunt si protejati de lege cu mult mai multa strictete. Contractele fotbalistilor sunt diferite de cele ale angajatilor obisnuiti, de aia raman "legati de glie" chiar si atunci cand sunt platiti cu mare intarziere.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează