FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 3-1

Deian Sorescu, trist și după „dubla” din Dinamo - Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul! Mă doare, dar nu doar pentru mine”

Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-1. Deian Sorescu (23 de ani) a fost din nou cel mai bun jucător, cu două goluri marcate, dar e nemulțumit de modul în care este tratat de conducere. +31   FOTO
Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-1. Deian Sorescu (23 de ani) a fost din nou cel mai bun jucător, cu două goluri marcate, dar e nemulțumit de modul în care este tratat de conducere.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 23:52 / Actualizat marti, 03 august 2021 00:32

Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-1. Deian Sorescu (23 de ani) a fost din nou cel mai bun jucător, cu două goluri marcate, dar e nemulțumit de modul în care este tratat de conducere. 

„Meritul este al băieților, total. Împreună am reușit să luăm cele 3 puncte. Nu ar trebui să ne gândim așa departe, la play-off, pentru că suntem la început. Pentru noi obiectivul este rămânerea în prima ligă. 

Trebuie să fim realiști. La început nimeni nu ne-a dat vreo șansă, dar mă bucur să demonstrăm că se joacă pe teren, nu după vârstă, experiență. Când câștigi e nemaipomenit. Mi-ar plăcea să fie mai mult lume, dar pentru asta ar trebui să jucăm pe un stadion mai mare”, a spus Sorescu, la Telekom Sport, despre victoria cu Clinceni. 

Dinamo - Clinceni 3-1. Deian Sorescu, dezamăgit de conducerea clubului

„Nu s-a rezolvat mai nimic. Sunt doar discuții și promisiuni că se vor rezolva. Unii jucători au primit restanțele, alții nu. Eu mă număr printre cei care nu le-au primit. Încă sunt probleme. 

Nu știu. M-aș bucura să ajut clubul, dacă pot, cu o sumă destul de mare, dar voi vedea (n.r. un eventual transfer). Din câte observ, nu sunt o prioritate. Dar, în fotbal, orice jucător poate fi înlocuit. 

Chiar dacă sunt dorit sau nu, o să îmi fac treaba cât pot eu mai bine. Mă doare, dar nu doar pe mine. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect, normal. Acum nu știu, e decizia celor din conducere. Nu am vorbit cu nimeni de ceva timp”, au fost regretele expuse de Sorescu.

Sorescu a apărut la flash-interviu cu fularul lui Dinamo la gât și banderola de căpitan pe braț, fără tricoul de joc. Mijlocașul a explicat ce s-a întâmplat: „Mi s-a făcut milă. A intrat un copil pe teren și m-am gândit că e frumos să îi dau tricoul”.

Deian Sorescu, trist și după „dubla” din Dinamo - Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul! Mă doare, dar nu doar pentru mine”

5 goluria înscris Sorescu în primele 3 runde ale noului sezon

Baza de la Săftica este în construcție, încă de când am plecat în vacanță. Durează, a fost mult de lucru. E dărâmat aproape tot. Am înțeles că se va finaliza
- Deian Sorescu

Iuliu Mureșan, după a doua victorie a lui Dinamo în 3 etape: „Am trăit meciul ca atunci când eram la CFR Cluj”

FOTO Cele mai tari imagini din Dinamo - Clinceni

+27 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIDEO + FOTO Spectacol în Dinamo - Clinceni! Două goluri de generic marcate în Ștefan cel Mare

Start dezastruos de sezon pentru CS Universitatea Craiova! Când s-a mai întâmplat ca echipa din Bănie să câștige mai puține puncte în primele trei etape

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
creeperno115
creeperno115  •  03 August 2021, 22:44

Nu se pot plati restantele inainte de insolventa, Sorescu

remarque
remarque  •  03 August 2021, 09:47

Sorescu probabil e cel mai valoros jucator din liga I la acest moment. Si cred ca poate inca progresa, are ambitie si asta face diferenta intre jucatori. Succes Sorescu!

bodystyle74
bodystyle74  •  03 August 2021, 09:23
Postat de jean_valjean pe 03 August 2021, 00:47

Ok..a trecut meciul iar stirile de dupa mi au luat tot entuziasmul. Sorescu declara ca este nemultumit si neplatit..probabil o sa plece la prima oferta. Anton nu mai vrea sa joace, ramane liber pe 4...Ehmann nu mai vrea, nici filip, nici radu. Rici si Moldoveanu isi depun astazi memorii sa plece liberi.. Toti declara la unison ca Ddb nu ii baga in seama...si isi incalca promisiunile. Ce se intampla acolo ? Avem cotizanti pe aici? Ce parere au ?

Problema este ca acesti baieti mentionati de tine vor sa fie platiti pt munca prestata sezonul trecut,adica acele restante de 4 luni. Banii care intra in club,de la ddb,tv,sponsori, se duc catre salariati cf legii insolventei. Si aici intra angajatii de la prima si a doua echipa, cei de la saftica si cei de la birouri.Inainte de intrarea in insolventa cei care primeau prime si salarii cu țârâita erau numai jucatorii de la prima echipa. Ddb incearca prin ,, sponsorii nedeclarati" sa aduca la zi platile restante catre acesti jucatori.De aici si nemultumirea lui Sorescu din interviu in care spune ca unii au fost platiti si altii nu. Se referea la salariile restante.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează