FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 0-2

Deian Sorescu, lăudat după victorie: „Merită banderola. A devenit în foarte scurt timp liderul echipei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 21:30 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 23:46

Dinamo s-a impus în runda #16 din Liga 1, în deplasarea de la Mediaș contra celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0, iar „câinii roșii” s-au apropiat la două puncte de ultima poziție care asigură calificarea în play-off.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președinte FRF, a fost prezent în studioul TV Telekom Sport și l-a lăudat pe Deian Sorescu după victoria obținută de Dinamo București contra celor de la Hermannstadt: „Merită banderola, a devenit în foarte scurt timp liderul echipei. Este un jucător care și-a demonstrat seriozitatea și să nu uităm că în urmă cu câteva sezoane era un jucător de Liga a 2-a, iar acum evoluează la Dinamo.”

Nu știu ce să zic, dacă să zâmbesc sau să plâng, dar mă bucur pentru echipă, suntem un grup puternic, dar nu știu cum vom mai rezista. Sper să o mai ținem așa cât vom mai rămânem aici. Noi încercăm să ne facem treaba pe teren. Avem foarte multe probleme iar pe zi ce trece apar probleme și mai mari. Din postura de căpitan, voi încerca să îi motivez, dar fiecare își va decide soarta, în funcție de propria lor personalitate.
Deian Sorescu, Dinamo București

Clasament Liga 1:

FOTO. Imagini din partida Hermannstadt - Dinamo 0-2

FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: facebook.com/hermannstadt.fc
FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro
+38 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1:

„Pablo Cortacero are oferta pe masă pentru Dinamo” » Fostul căpitan al „câinilor” spune că are informații din interior

Eroul ultimei victorii cu FCSB și-a depus memoriu și pleacă de la Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează