FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Déjà-vu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2007 00:00

"Craiova nu a miscat in front niciodata cind a venit aici. Doua victorii si doua egaluri am cu ei", a spus la finalul meciului Ionut Popa. Daca oficialii oapetilor au fost surprinsi de "fata" stiintei la Iasi, "Profesorul" a parut ca mai citise o data povestea si ca ii stia finalul.

 Venita dupa un 4-0 cu Farul, care l-ar fi facut pina si pe celebrul Ilie Dobre sa raguseasca in cabina de transmisie, Universitatea a capotat lamentabil in Copou.  Adversarul? O trupa care nu a stralucit pe cit a afirmat la final Adrian Mititelu.

Raportat la pretentiile europene pe 2007/2008, juvetii au fost "in grafic" doar la declaratiile premergatoare partidei. Pe teren combinatiile abia s-au legat, mijlocul nu a construit, iar defensiva a tinut sa ezite la mai toate actiunile oaspetilor. Fara sprijin din linia a doua si fara Tanasa, atacul a fost pe butuci.
stiinta din prima etapa, sau cea de la Iasi? E intrebarea care da misterul in Banie.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează