FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Demis inexplicabil de la Voluntari, Adrian Iencsi a descoperit un fundaş de excepţie: "Reţineţi acest nume!" Ce ţintă a Stelei a "şlefuit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iunie 2014 12:27

Adrian Iencsi a reuşit să promoveze pe FC Voluntari în liga a 2-a, dar a fost înlocuit inexplicabil la finalul sezonului. Fostul fundaş al echipei naţionale a lucrat cu jucători de la Academia lui Gică Hagi şi spune că principala sa preocupare a fost să crească fotbalişti tineri.
"Eu sînt mulţumit de ceea ce am realizat la Voluntari. De cînd am început meseria de antrenor, am demonstrat, uşor-uşor, că se poate. Am pornit chiar de la Liga a IV-a, spre surprinderea multora, la Corbeanca, iar la Popeşti am cîştigat Cupa României, faza judeţeană.

Să nu mai vorbesc de Voluntari. S-au păstrat aproape toţi jucătorii care retrogradaseră sportiv, la care am adăugat o infuzie de fotbalişti foarte tineri de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, unii dintre ei chiar au ajuns să joace în Liga I. Şi rezultatele s-au văzut, după un singur an am reuşit să promovez în Liga a II-a", a declarat Iencsi pentru ilfovsport.ro

Antrenorul de 39 de ani numeşte doi fotbalişti care au impresionat în Liga 1 şi pe care i-a pregătit la Voluntari. Unul dintre aceştia este Florin Tănase, dorit de Steaua în această vară. Iencsi propune echipelor din Liga 1 şi un fundaş central crescut de el la formaţia proaspăt promovată în liga a 2-a:

"Florin Tănase şi Bogdan Ţîru sînt doi jucători foarte tineri, care au crescut enorm la Voluntari, care nu jucaseră niciodată la nivel de seniori, iar acum impresionează în primul eşalon, la Viitorul, după jumătate de an petrecut în Liga a III-a. Aş vrea să se vadă lucrurile acestea.

Şi mai sînt fotbalişti tineri despre care veţi mai auzi, pe care i-am promovat la Voluntari: Cosmin Achim, reţineţi acest nume, pentru că e un tînăr fundaş de mare viitor şi cu o maturitate în joc ieşită din comun, titular la naţionala României U19. Mai sînt Mitache, Cureteu, Alex Ghiţă, Mihai Vasile, Marincovici si Voduţ, iarăşi fotbalişti de care veţi mai auzi".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
danutk
danutk  •  11 Iunie 2014, 17:28

pacat de Cosmin Achim ca i-ai facut reclama proasta cand ai zis ca e titular la nationala ratatilor U19 :)))

titi_buengo
titi_buengo  •  11 Iunie 2014, 12:45
Postat de bamse1901 pe 11 Iunie 2014, 12:41

si eu cred ca vom auzi de ei dar depinde la ce nivel

tu-ti dai seama ca daca-l vrea steaua o sa auzi mult timp. va avea nevoie de muuulta reclama

bamse1901
bamse1901  •  11 Iunie 2014, 12:41

si eu cred ca vom auzi de ei dar depinde la ce nivel

Vezi toate comentariile (3)
Comentează