FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV // UPDATE Denis Alibec, tot mai aproape de un transfer în Turcia, deși a fost anunțat oficial ca transfer al clubului Al-Qadisiyah

Transferul lui Denis Alibec (29 de ani, atacant) la Al-Qadisiyah a picat. Jucătorul Astrei Giurgiu este la un pas să semneze cu Kayserispor (Turcia).
Transferul lui Denis Alibec (29 de ani, atacant) la Al-Qadisiyah a picat. Jucătorul Astrei Giurgiu este la un pas să semneze cu Kayserispor (Turcia).

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 14:41 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 21:28

Transferul lui Denis Alibec (29 de ani, atacant) la Al-Qadisiyah a fost anunțat oficial de clubul din Arabia Saudită. Totuși, jucătorul Astrei Giurgiu vrea să meargă la Kayserispor (Turcia), echipă cu care negociază în acest moment.

UPDATE, ora 21:15

Deși a fost prezentat la Al-Qadisiyah, Denis Alibec are șanse foarte mari să ajungă la fost echipă antrenată de Marius Șumudică, Kayserispor. Se pare că atacantul negociază în acest moment cu oficialii lui  Kayserispor, tucii oferind 1 milion de euro în schimbul lui. Dacă ar accepta mutarea, Alibec ar fi din nou coleg cu Silviu Lung Jr., jucător proaspăt retras de la echipa națională.

UPDATE, ora 15:30

Al-Qadisiyah l-a prezentat astăzi pe Alibec pe rețelele de socializare, deoarece jucătorul semnase zilele trecute un precontract cu gruparea din Arabia Saudită. Contractul final nu a fost parafat, întrucât Alibec știa că va veni o ofertă de la Kayserispor, Turcia fiind prima variantă pentru el în acest moment.

Știrea inițială: Alibec vrea în Turcia!

Alibec a refuzat oferta finală din Arabia Saudită, întrucât ar fi pierdut echipa națională. Fotbalistul giurgiuvenilor își dorește să rămână în atenția selecționerului Mirel Rădoi, dar și să fie mai aproape de casă. 

Potrivit informațiilor GSP.ro, turcii de la Kayserispor au trimis o ofertă de 900.000 de euro celor de la Astra, iar Alibec ar urma să încaseze nu mai puțin de 700.000 de euro pe sezon, cu 50.000 mai puțin decât ar fi primit de la Al-Qadisiyah. 

La Kayseri, fosta echipă a lui Marius Șumudică, ar fi coleg cu alți doi români: Cristi Săpunaru și Silviu Lung Jr.

1 gola reușit Alibec în acest sezon pentru Astra, în 5 partide. A înscris și pentru echipa națională, în Austria - România 2-3 (Liga Națiunilor)

1,9 milioane de euroeste cota de piață a lui Alibec, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pariu făcut în direct: „Borcea e în spatele lui Dinamo!” / „Dă o bere cine pierde”

Dănuț Lupu, despre apropierea lui Cornel Dinu de Dinamo: „Doar din acest motiv l-au adus” » Atac la noua conducere: „N-au niciun ban!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  02 Octombrie 2020, 10:03

Pai la tv.ni se zice ca la arabi va avea un salariu de ...o suta de mii de dolari/luna!Contract pe doi ani!

859779594095355
Nick Rasu  •  02 Octombrie 2020, 02:04

Eu chiar nu ii mai inteleg pe *** astia de la GSP...ieri a fost transferat la arabi cu un salariu imens de "1.5 milioane de euro pe an"...acum se schimba .. are doar 700 de euro pe an cu 50 de mii mai putin...... chiar sint prosti astia... pai si unde sint restul de 3 milioane de euro prostilor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radookoo
radookoo  •  01 Octombrie 2020, 23:46

Gata cu Ferencvaros? Adio dueluri cu Messi si cu Ronaldo in Champions League! :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează