FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Denis Alibec îi cheamă pe steliști la stadion la meciul din ultima etapă! Reacția venită astăzi: "Îmi doresc enorm să văd asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 11:56

FCSB a câștigat partida de la Giurgiu cu Astra, scor 1-0 și păstrează șanse de câștigare a titlului în Liga 1. 

Denis Alibec îi cheamă pe steliști la stadion la partida din ultima etapă contra celor de la CS U Craiova. Exclude orice posibilitate de aranjament între contracandidate și crede că dacă Viitorul nu se va încurca, este doar vina FCSB-ului pentru ratarea titului. 

"Atâta timp cât există șanse matematice, noi o să credem în ele. Dacă pierdem acest titlu, va fi doar pe mâna noastră și o să ne asumăm eșecul.

Îmi doresc enorm să văd stadionul plin sâmbătă, la meciul cu Craiova. Forza Steaua", a scris Denis Alibec pe pagina de Facebook. 

FCSB - CS U Craiova este sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. La aceeași oră se joacă Dinamo - Astra și Viitorul - CFR. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  09 Mai 2017, 15:04

Voi veni pe stadion... Să le arătăm prăzarilor,shumudicilor, insolvenților și tuturor frustraților că STEAUA E NUMAI UNA!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  09 Mai 2017, 14:04

O sa fie un stadion atat de plin ca nici nu stiu cum ve-ti mai avea voi loc sa jucati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează