FOTBAL  »  Superliga  »  LAUDE

Fotbalistul din Liga 1 care l-a lăsat perplex pe Gică Popescu: „Nu l-am văzut niciodată să facă asta! Nu cumva ține de antrenor?”

Denis Alibec a înscris de cinci ori în opt partide în actuala stagiune / foto: Imago Images
Denis Alibec a înscris de cinci ori în opt partide în actuala stagiune / foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 16:02 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 16:17

Revitalizat de Hagi la Farul, Denis Alibec i-a câștigat încrederea și lui Gică Popescu, președintele „marinarilor”. „Baciul” a analizat evoluțiile atacantului de 31 de ani, remarcând disponibilitatea la efort arătată de Denis în acest sezon.

În tricoul constănțenilor, Alibec a înscris de cinci ori în opt partide în actuala stagiune. Atacantul a redevenit un om important la echipa națională, iar în plan intern impresionează în Superligă, unde e unul dintre golgeterii campionatului. Gică Popescu n-a trecut cu vederea schimbările pe care le-a remarcat în comportamentul lui Alibec, considerat în trecut un „răsfățat”.

S-a depreciat numărul 10! Simbolul promovat de Hagi nu mai există nici măcar la clubul „Regelui” + Cum arată situația în Liga 1
SITUAȚIE
S-a depreciat numărul 10! Simbolul promovat de Hagi nu mai există nici măcar la clubul „Regelui” + Cum arată situația în Liga 1

Gică Popescu e fascinat de Alibec: „Nu l-am văzut niciodată alergând atât de mult”

„E a doua oară când Alibec descalecă la Farul şi are evoluţii extraordinare. Nu ţine oare de antrenor? Nu ţine de capacitatea antrenorului de a motiva jucătorii? Pentru că întotdeauna când a venit la noi, a jucat bine. 

Şi nu doar că joacă şi marchează...eu nu l-am văzut pe Alibec alergând atât de mult cum aleargă la noi niciodată! Nici la CFR, unde Dan Petrescu e superpretențiios când e vorba de efortul fizic, nu l-am văzut nici la echipa naţională să facă asta. La noi, aleargă la fel de mult ca un mijlocaş.

Asta vine din poftă, vine din motivaţie. De ce oare în altă parte nu a avut motivaţie? Că nu joacă pe un stadion de 20.000 de spectatori, sperăm să îl avem în curând la Constanţa, dar deocamdată nu îl avem”, a spus Gică Popescu, potrivit Orange Sport

Tot timpul vorbim de jucători pe care toată lumea îi dă expiraţi, vin la noi, «explodează», vin la noi, înfloresc. Păi, e mâna antrenorului, vă spun eu.
- Gică Popescu, președinte Farul 

Denis Alibec s-a lansat în fotbalul mare la Farul. A debutat în Liga 1, pe 27 septembrie 2008, într-o remiză cu Oțelul Galați, înainte să prindă un transfer la Inter

VIDEO Ilie Dumitrescu explică de l-a votat pe Denis Alibec "Jucătorul lunii"

Citește și alte știri din Liga 1: 

Gigi Becali s-a convins: „La retur bag titularii, e prea mare rușinea” + „Ăștia sunt praf, trebuie să scăpăm de ei”

FC Botoșani a transferat un fundaș central cu 23 de apariții în naționala țării sale

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
X01Y
X01Y  •  08 Octombrie 2022, 08:24

Gică Popescu are dreptate, e meritul antrenorului că știe să evidențieze calitățile jucătorului. Diferența între Gică și Gigi e că unul are valoare și a fost forbalist, iar celălalt are bani și vanitate, nesusținută de nimic. Amintiți-vă de evoluțiile lui Alibec sub comanda lui Șumi. Se completa extraordinar cu Budescu, dar "vânătoru" nu se băga peste antrenor să facă echipa.

godot
godot  •  07 Octombrie 2022, 20:35
Postat de talpaiadului pe 07 Octombrie 2022, 17:16

Asa e Gica Popescu, ai mare dreptate. Toti jucatorii performeaza sub comanda lui Hagi mai bine decat oriunde altundeva, Hagi e un antrenor special. Si atunci matale de ce l-ai trimis pe Nicolas la Voluntari? Ce credeai, ca vor scoate aia de la Voluntari mai mult de la Nicolas decat a fost in stare sa scoata Hagi?

Perfect sesizat. Pe langa asta, cum ar explica dl. Popescu procentul groaznic de esec al jucatorilor pe care ii vinde Hagi? Sunt persecutati de antrenori, sau are Hagi o mare problema de instruire, sau e mare combinator, ii lustruieste si plaseaza la fraieri?

alenb
alenb  •  07 Octombrie 2022, 17:51

Ca de obicei mult laudatu Alibec.. Din cele 5 goluri 2 sunt penaltyuri deci are doar 3 goluri din actiune in 8 jocuri, e tare mult pentru un atacant, ce sa zic..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează