FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Denis Alibec, mesaj emoționant după ultimul meci la Astra Giurgiu + Rugăminte pentru fanii Stelei: "Sper să vă văd din nou în peluză"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2016 21:21

Denis Alibec a jucat azi ultimul meci la Astra Giurgiu, formație pentru care a marcat de 41 de ori în 81 de meciuri. Fotbalistul de 25 de ani merge la Steaua, echipă care a plătit 2 milioane de euro în schimbul său. 

Atacantul și-a luat rămas bun de la fanii Astrei și de la foștii colegi. A postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, prin care nu uită să le ceară suporterilor Stelei să revină la stadion. 

"83 de meciuri, 41 de goluri. Sunt cifrele mele de la Astra Giurgiu. Astăzi s-a încheiat un capitol important din viața mea. Marius Șumudică și colegii de la Astra m-au ajutat într-un moment greu din viața mea și m-au adus la nivelul la care sunt azi.

Mă bucur că am reușit să înscriu în ultimul meci și sper ca aceste 3 puncte să îi ajute pe foștii colegi să ajungă în play-off, chiar dacă acolo ne vom întâlni.

Merg la Steaua, cea mai iubită echipă din fotbalul românesc. Sper să ajung să joc cu tribunele pline și galeria să revină unde îi este locul, adică în peluză.

Am ajuns să joc și eu la echipa pe care o susțineam când eram mic și datorită fostului meu coleg, Nicolae Dică. Este un pas mare în cariera mea și sper să fiu sănătos și să dau tot ce pot pentru Steaua.

FORTZA STEAUA! Mult succes, Astra", a fost mesajul lui Denis Alibec de pe pagina de Facebook. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sieupaciulea
sieupaciulea  •  19 Decembrie 2016, 23:49

Bai Denis Alibec! Sumi este om care uraste! Uraste fcsb si tu jocii la FCSB?! Patima veche, ura eterna! fcsb piatra de saritura? Demonstraza-ne(te)! Liga, Premier, Bundes, SerieA...aroma de tigare! Fumeaz-o, ca poti si vrei! Sa fii sanatos precum Messi, si Ronaldo!!

bigdeal
bigdeal  •  19 Decembrie 2016, 23:48
Postat de Florin Bălănescu pe 19 Decembrie 2016, 22:12

"Mesaj... emoționant"???! Unde e emoția, neg hiobilor? Iar ați făcut pe voi cînd ați auzit de fecesebe; că la angajare nu v-a întrebat nimeni dacă aveți habar de limba română, ci numai dacă sunteți trup şi suflet cu adunătura penală şi dacă sunteți în stare să memorați vreo zece şabloane: "bombă", "incredibil", "emoționant", "rupe tăcerea", "dezvăluiri complete", "fantastic", "***", "senzațional", "***" şi, evident, "fecesebe". Rezultatul: jesepe - cel mai prost ziar din România. De departe.

Intr-o zi o sa-ti plesneasca o vena la cap de atata inversunare:))))

khal_37
khal_37  •  19 Decembrie 2016, 23:04
Postat de xtrema pe 19 Decembrie 2016, 22:52

altu' care e fcsb-ist din nastere...

Și altul un antistelist ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează