FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Denis Alibec, bulversat de situația de la Astra + detalii despre ofertele pe care le are

Denis Alibec și Costel Enache au avut o relație bună la Astra // FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Denis Alibec și Costel Enache au avut o relație bună la Astra // FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 17:15

Denis Alibec, 28 de ani, atacantul celor de la Astra Giurgiu, a fost luat prin surprindere de mișcările pregătite la actuala sa echipă: antrenorul Costel Enache, 46 de ani, nu a fost prezent la reunire, iar acesta ar urma să fie înlocuit cu Dan Alexa, 39 de ani, fostul antrenor al Dunării Călărași. 

„Am înțeles că azi se decide soarta domnului Costel. Am auzit în presă că Dan Alexa e favorit. Chiar nu știu nimic”, a spus Alibec, la TV Digi Sport. 

Întrebat despre viitoarea sa destinație, Alibec a lăsat de înțeles că mai multe echipe și-au manifestat interesul pentru el: „Am primit o grămadă de oferte, dar niciuna concretă”, a declarat vârful trecut pe la Viitorul, Inter, Mechelen, Bologna, FCSB și Astra. 

7 goluriîn 30 de meciuri a reușit Alibec la Astra în sezonul recent încheiat. 

Alexa, favorit să-i ia locul lui Enache

Dan Alexa (39 de ani) și-a rupt astăzi contractul cu Dunărea Călărași și ar putea merge la Astra. Formația giurgiuveană a avut astăzi, de la ora 16:30, reunirea pentru noul sezon competițional, însă antrenorul Costel Enache (46 de ani) n-a fost prezent. 

Alexa a mai fost dorit de Ioan Niculae, dar antrenorul a refuzat din cauza contractului pe care îl avea cu formația călărășeană. Odată cu retrogradarea în Liga 2, misiunea de a-l aduce la o formație care luptă pentru play-off a devenit mult mai ușoară. Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: EXCLUSIV Dan Alexa și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași și e gata să meargă la Astra! Costel Enache n-a fost prezent la reunirea giurgiuvenilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
marius.bxl
marius.bxl  •  13 Iunie 2019, 00:16

De unde si pana unde ca alibeach apartine de astra ? Pai nicolaie nu a dat un cent din milionul ala lui becali.deci e al stelei inca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  12 Iunie 2019, 18:38

Dragă Alibec, cum e aceia am primit o grămadă de oferte dar niciuna concreta.Măi rumanule, poate s - au aratat o grămadă (de neica-nimeni ) interesati de tine dar nimeni un a făcut o ofertă.

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  12 Iunie 2019, 18:17

alibec = mitea=alin stoica=daminuta-etc....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează