FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI

"Departe de asteptari"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Ionut Popa nu este multumit de evolutia achizitiilor din aceasta vara si spune ca e posibil sa mai faca alte transferuri. Elevii lui Ionut Popa au reusit doar o remiza in fata echipei din Liga a II-a FC Botosani, dupa o evolutie modesta. Iesenii au inceput dezastruos partida, fiind condusi cu 2-0 inca din minutul 12, dar au reusit sa egaleze. Foarte nervos pe durata meciului, tehnicianul din Copou a criticat la final jocul echipei sale.
- Domnule Popa, ati fost foarte suparat dupa amicalul de marti cu Botosaniul. De ce?
- Jucatorii au comis multe gafe, atit individuale, cit si colective. Nu se sincronizeaza in nici unul din sistemele pe care le-am incercat. De aceea i-am si chemat joi dimineata la un antrenament suplimentar, pe care l-am dus pina la capat, in ciuda ploii torentiale.
- I-ati certat si pe jucatorii noi?
- Kalai si Lucian Munteanu sint departe de asteptarile mele, Homei e inca tinar, iar la Milea se simte ca vine dintr-un esalon inferior. Insa de la toti astept sa se integreze mai repede. La ora actuala, imi vine sa spun ca mai am nevoie de alti 5 jucatori noi!
- Vor mai veni alti jucatori?
- Am testat mai multi fotbalisti, dar am fost dezamagit. Pina duminica trebuie sa ma decid asupra sirbului Vukajlovici si a lui Peres. E foarte posibil sa mai apelam la alte solutii, in cazul in care nu ne descurcam.
- Ati fost printe putinele echipe care fac pregatirea in tara. Vor fi probleme in sezonul viitor?
- Asta este situatia! A trebuit sa ne adaptam conditiilor financiare. Acum trebuie sa ne imbunatatim jocul fata de anul trecut pentru a nu avea surprize. Acum,  cind am revenit in Copou, am fost nemultumit de starea gazonului. E departe de asteptari! Imi doream ca terenul mare sa arate mult mai bine, la fel si terenul II pe care facem antrenamente. Am primit insa asigurari de la cei din conducere ca pina la startul sezonului problemele vor fi remediate.z

Revine Cernoch
Atacantul Martin Cernoch a efectuat in Cehia investigatii cardiologice suplimentare, dupa ce la vizita medicala de acum trei saptamini, doctorii i-au descoperit probleme la inima. Virful a anuntat ca va reveni in Iasi in acest week-end. Daca va primi viza medicala luni, fotbalistul va incepe antrenamentele saptamina viitoare. (Ovidiu Minea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează