FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Deși n-are echipă, Torje a devenit model pentru un dinamovist: "Asta mi-a plăcut la el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 15:51

Gabriel Torje (28 de ani) mai are un an de contract cu Akhmat Grozny, însă antrenorul de acolo nu-l mai dorește, așa că românul se relaxează în România.

În tot acest timp, impresarul său încearcă disperat să-i caute echipă, după ce în ultima parte a sezonului a îmbrăcat tricoul lui Dinamo.

Deși viitorul lui Torje e incert, micuțul mijlocaș e un exemplu pentru dinamovistul May Mahlangu (29 de ani), cei doi fiind coechipieri la Konyaspor și Dinamo.

"Când am ajuns la Konyaspor, Torje era o persoană fantastică. El a fost cel care mi-a făcut cunoştinţă cu ceilalţi jucători, era un tip plăcut care a avut grijă de mine pentru că nu ştiam pe nimeni. Ne-am întâlnit când s-a întors înapoi la Dinamo şi era aceeaşi persoană bună. Dar nu a jucat şi nu pot intra în asftel de detalii.

Ceea ce mi-a plăcut la el este că zâmbeşte mereu, zâmbeşte şi nu renunţă. Oamenii pot învăţa de la el. Chiar dacă este greu în viaţă, iar viaţa devine şi mai grea. Îţi poţi spune ţie să nu renunţi şi vei reuşi!", a declarat Mahlangu la TV Telekom Sport.

8 meciuri
a jucat Torje pentru Dinamo în partea a doua a sezonului trecut

56 de meciuri şi 11 goluri ale Torje în tricoul echipei naţionale a României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
zizu
zizu  •  10 August 2018, 18:12

În locul piticului i aș cere bani lui opria! El era ăla care se burica, cum că venirea lui torje la dinamo, nu a fost ok, că torje, avea alte oferte.....bla bla.....! Torje a greșit doar când la luat impresar pe opria

lobbyone
lobbyone  •  10 August 2018, 17:25
Postat de dinamo_fan pe 10 August 2018, 16:53

Cred ca Torje trebuia cumva pastrat la echipa, prelungit imprumutul si atunci avea loc si in primul 11. Simbolurile lui Dinamo trebuie tratate cu mai mult respect. L-am vazut jucand, nu a jucat niciodata la alibi. Un jucator care plange cand e egalat la ultima faza in derby da dovada ca a pus suflet in acel meci, nu a venit doar pentru bani. Respect Gabi Torje !

evident ca trebuia tinut , era foarte clar ca nu o sa isi gaseasca echipa . cu pregatire de vara devenea unul din cei mai buni jucatori din liga 1 si peste salomao si peste pesic . pana la urma a fost decizia lui cel mai probabil ,credea ca isi gaseste echipa . Pana la urma , a fost o doza de rautate din partea lui bratu ca l-a exilat total , pretinzand ca vrea sa promoveze tineri . Uite ca suntem in etapa a4-a si nu a promovat niciun tanar , joaca cu moldoveanu doar ca e obligat de regula .

705579789543629
Marian Radu  •  10 August 2018, 16:56

Cine drakoo sa-l mai angajeze pe dopatul/drogatul asta ??!!,... mai are si pretentia ca clubul sa-i deconteze "vitaminizarea"....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează