FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Deși nu mai are echipă, Ianis Zicu se ține de aroganțe: "Credeți că pot să primesc licența?"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 17:52

Fără echipă de câteva luni, Ianis Zicu este în continuare preocupat de fotbalul românesc. Acesta a postat azi pe facebook un mesaj prin care ironiza starea proastă a unor terenuri din Liga 1.

"În România, pe foarte multe stadioane, gazonul este sub nivelul minim de calitate pentru a se disputa un meci de fotbal.

Așa arată gazonul la mine acasă (un singur om are grijă de el...nu o armată de oameni plătiți din bani publici)...credeți că pot să primesc licența să se joace meciuri din Liga 1? P.S. Gazonul este bun pentru că îmi pasă!", a fost mesajul postat în cursul zilei de azi de Zicu pe facebook.

 

In Romania pe foarte multe stadioane gazonul este sub nivelul minim de calitate pentru a se disputa un meci de...

Posted by Zicu Ianis on 3 Aprilie 2017
  • Ianis Zicu a evoluat ultima oară pentru ASA Târgu Mureș, chiar una dintre echipele din Liga 1 care are un gazon dezastruos.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează