FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Probleme cu legea pentru noul transfer la UTA! Condamnat în Olanda pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 10:47 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 11:04

UTA l-a transferat luni pe mijlocașul ofensiv olandez Desley Ubbink (28 de ani), fotbalist care în trecut a avut probleme cu legea.

Mai multe publicații din Olanda scriu că jucătorul născut în Roosendaal a fost condamnat în 2015 la 160 de ore de muncă în folosul comunității. 

Pedeapsa noului jucător de la UTA a venit după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră, în 2013. Atunci, fotbalistul avea 20 de ani, în timp ce fata,scriu olandezii, avea 14 ani.

Ubbink nu a negat fapta, în timp ce fata ar fi spus că i-a fost frică de fotbalist și că nu a fost de acord cu actul sexual. Judecătorul a decis că a existat consimțământ și l-a condamnat pe fotbalist la 160 de ore de muncă în folosul comunității pentru încălcarea normelor sociale și etice, notează presa din Olanda.

Cine e Desley Ubbink

Ubbink a evoluat în ultimii doi ani la Podbeskidzie, în Polonia, echipă de care s-a despărțit la capătul sezonului recent încheiat. Așadar, vine la UTA din postura de jucător liber de contract.

Cotat la 200.000 euro de către Transfermarkt.com, Ubbink are în CV echipe din Kazakhstan (Taraz și Shakther Karaganda), Slovacia (AS Trencin) și Polonia (Podbeskidzie).

La Podbeskidzie, a adunat 23 de meciuri, două goluri și la fel de multe pase decisive. La AS Trencin, în sezonul 2017/2018, Ubbink a pasat decisiv de 21 de ori în 35 de meciuri!.

Probleme cu legea pentru noul transfer la UTA! Condamnat în Olanda pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră
Ubbink a fost prezentat de UTA

VIDEO UTA l-a prezentat pe Ubbink

Citește și: 

Șumudică, totul despre negocierile cu Becali: „Aveam o strângere de inimă. Acum vreau să bat FCSB și Rapid!”

FCSB, într-o situație în care nu s-a mai aflat de multă vreme: lot aproape complet, un singur post deficitar!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
publicer
publicer  •  22 Iunie 2021, 18:50

Asta le strica tactica celir de la Uta))) a pasat decisiv de asa multe ori?! Hmmm pai Ura e echipa care da un gol din corner maxim ca atat au putut anul trecut. Sau cum spunea mister ca merita un egal cind ei nu aveau nici macar un sut spre piarta sau pe poarta. Intelegem ca anul asta e "pa atac"?!))) Sau e iar vorva aia o sa fim pe ei in careu la noi!)))

irefutabil
irefutabil  •  22 Iunie 2021, 12:28

Dupa cum era si vorba aia de la moldoveni, peste 10 ani merge si acum :))

gazistu
gazistu  •  22 Iunie 2021, 12:01

sunteti numai pusi pe scandal... ziar de sport, ne dau informartii despre viztile cotidiene ale unor sportive... jalnici!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează