FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Detalii despre posibila plecare a lui Răzvan Marin de la Viitorul! Tatăl jucătorului a recunoscut: "Am vorbit cu Hagi"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 19:15

Petre Marin a vorbit despre interesul Fiorentinei pentru fiul său, Răzvan. Acesta e convins că mijlocașul s-ar integra rapid la echipă, mai ales că acolo sunt deja doi români. 

Fostul fundaș al Stelei a recunoscut că a purtat discuții cu Hagi pe seama ofertelor pentru Răzvan Marin. 

"Ținând cont că sunt români la echipă, ar fi mult mai ușor pentru Răzvan să se integreze. Dar noi suntem obișnuiți cu aceste știri, deocamdată nu este nimic sigur.

Când va veni o ofertă concretă pe adresa clubului, vom discuta împreună cu Hagi. Însă, eu am avut o discuție cu Gică înainte de sărbătorile de iarnă și am ajuns la înțelegerea că Răzvan ar putea pleca doar dacă va fi o ofertă bună pentru el, dar și pentru club. Răzvan își dorește să rămână la Viitorul pentru a se lupta la câștigarea titlului.

Eu îmi doresc ca el să joace, indiferent la ce echipă se va transfera. A prins meciuri bune la echipa de club, a prins încredere, a căpătat experință, maturitate, deci nu cred că ar fi probleme să nu joace la orice echipă.

Oricum, opțiunea noastră ar fi să rămână până în vară la Viitorul, ne-am cam săturat de zvonuri și de știri false. Cel mai important este că Răzvan este urmărit, acum trebuie doar să așteptăm" , a declarat Petre Marin pentru TV Dolce Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Ianuarie 2017, 20:57

Povesti...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează