FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Răducioiu dă detalii despre vânzarea lui Dinamo: „Eu am vorbit cu Florică” + „Unul dintre aceste două motive l-a determinat pe Uhrin să plece”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 18:16

Florin Răducioiu, 50 de ani, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul alb-roșu și despre motivele care au blocat negocierile pentru vânzarea clubului. 

Răducioiu, amic cu Claudiu Florică, cel care voia să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță, a dezvăluit ce a discutat cu omul de afaceri.

„Eu am mai avut ocazia să vorbesc cu Claudiu Florică, mă mai văd din când în când cu el. Este un foarte bun manager și am doar cuvinte de laudă pentru el. Se pare că nu era convenabil, din punct de vedere financiar. Deci asta a fost tot. Îmi pare rău, pentru că îl vedeam pe Claudiu un foarte bun patron”, a declarat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

Florin Răducioiu: „Dinamo e într-o situație dificilă” 

Fostul internațional a vorbit despre numirea lui Adrian Mihalcea, 43 de ani, pe banca echipei roș-albe. 

„Nu mă aşteptam la cine ştie ce în acest sezon. Clubul este într-o situaţie foarte dificilă financiar. Suntem în al treilea an în care nu jucăm play-off-ul. Se poate câştiga Cupa României şi poate fi un motiv de bucurie pentru noi, dinamoviştii. În ceea ce priveşte campionatul, sunt foarte dezamăgit. De fapt, nu mă aşteptam la mai mult. 

Antrenorii sunt personaje destul de ciudate. Au o presiune foarte mare şi hotărăsc în funcţie de ce simt ei. În majoritatea cazurilor, nu mai simt încrederea din partea clubului sau pierd echipa. Se pare că unul dintre aceste două motive l-a determinat pe Uhrin să ia această decizie. Îmi pare rău pentru că mie la început mi-a plăcut de el, a încercat să facă ce putea mai bine pentru Dinamo. 

Dinamo nu e o echipă foarte puternică şi e foarte complicat acest play-out, cu echipe care dau totul pe teren şi care vor să se salveze. Dinamo e în aceeaşi situaţie. Sper să aibă forţa şi energia pentru a nu se vorbi despre retrogradare. Îi doresc foarte mult succes lui Adi Mihalcea. E dinamovist și ştie foarte bine ce trebuie să facă”, a adăugat Răducioiu.

Citește și: 

Adrian Mihalcea, emoționat la prezentarea oficială: „Sunt un curajos”. Primul mesaj transmis jucătorilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
nojoke
nojoke  •  13 Martie 2020, 00:58
Postat de nikolas. pe 12 Martie 2020, 23:06

Si crezi ca se va rezolva problema cu virusu asta??

DA SIGUR SE VA REZOLVA... MULTE MILIOANE DE OAMENI VOR PIERDE TOT..APOI..IAR SE DAU CREDITE CU BULETINU..CA PESTE ALTI 12-15 ANI..SA LI SE FURE IAR..TOTUL..VIRUSUL ASTA E UN *** ..PAROL..CORONAVIRUSURILE SUNT DESCOPERITE INCA DE ACUM PESTE 20 DE ANI..SUNT IN NUMAR DE PESTE 400..E FOARTE POSIBIL SA L FI LUAT DEJA IN VIATA SI SA AI SI ANTICORPII NECESARI PT EL.. E CA HAPATITA -A .O AI DEJA IN CORP DA N AI FACUT BOALA..TOT DESPRE FLUIDELE UMANE E VORBA..TE AI PRINS?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  12 Martie 2020, 23:19

...zise un che f rist,...bolând!....a tunat și va adunat de peste colnice!

nikolas.
nikolas.  •  12 Martie 2020, 23:06
Postat de nojoke pe 12 Martie 2020, 22:04

:)))))) EL NU E IN STARE SA DEBITEZE NIKA..EU AM SPUS MULT INAINTEA LUI CA HOAXUL-CORONOAVIRUS E FOLOSIT PT CREAREA UNEI NOI CRIZE FINANACIARE MONDIALE...SI CHIAR ASA E...CAND SE INCHID TARI ..SE INCHID AFACERI SI INDUSTRII..IAR CEI CARE TRAIESC PE CREDIT OR SA DONEZE DIN NOU..TOT CEEA CE AU REALIZAT..BANCILOR..E UN CICLU DE 20 DE ANI..PANA ACUM..ASTA INSEMNAND O GENERATIE...ACUM..AU TRECUT DOAR 12 ANI DE LA ULTIMA..CAM DEVREME CRED..

Si crezi ca se va rezolva problema cu virusu asta??

Vezi toate comentariile (17)
Comentează