FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Răzvan Popa și mama lui, Alexandra (foto: Cristi Preda/GSP)
Răzvan Popa și mama lui, Alexandra (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 08:50 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 12:02

Cazul „hărțuitorului sexual” Devis Mangia capătă proporții. În această dimineață, mama fotbalistului Răzvan Popa a dezvăluit în direct la GSP LIVE că fiul ei a fost hărțuit sexual de Devis Mangia în perioada în care actualul selecționer al Maltei a antrenat în Liga 1, la Universitatea Craiova.

  • Răzvan Popa (25 de ani) este retras în acest moment. Ultimul său club a fost Dinamo, de la care a plecat în ianuarie 2022.
  • Trecut pe la juniorii FCSB, juniorii lui Inter, Zaragoza, Burgos, Gaz Metan și Poli Iași, Răzvan Popa a ajuns la CSU Craiova în octombrie 2017. A plecat în vara lui 2019, după 24 de partide.
  • Devis Mangia a antrenat la CSU Craiova între mai 2017 și aprilie 2019, câștigând Cupa României în sezonul 2018-2019

Suspendat de federația malteză după ce a fost acuzat de doi jucători de națională că i-a hărțuit sexual, antrenorul italian Devis Mangia (48 de ani) a fost pus în fața unei noi acuzații penale, de data asta chiar în România. 

Urmărește AICI emisiunea GSP LIVE | Mama lui Răzvan Popa, acuzații șocante la adresa lui Devis Mangia

Alexandra Popa a venit la GSP LIVE cu acordul fiului ei. Acesta a fost cel care a dus-o pe mama lui în redacția Gazetei Sporturilor și a așteptat-o. La final, s-a lăsat fotografiat de fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, în parcarea redacției. Fostul fotbalist nu a urmărit emisiunea, nu se simte încă pregătit să vorbească el despre traumele trăite.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
Răzvan Popa și mama lui, Alexandra (foto: Cristi Preda/GSP)

Vizibil afectată, printre lacrimi, mama lui Răzvan Popa a povestit în studioul Gazetei că fiul ei a traversat o depresie adâncă după ce a fost hărțuit sexual de antrenorul italian.

Cum a început totul? Conform Alexandrei Popa, Mangia l-a chemat pe Răzvan Popa la mai multe întâlniri private, sub pretextul unor discuții despre fotbal. Se întâmpla în 2017-2018. 

"L-a întrebat mai întâi despre activitatea lui sexuală, apoi a început să-i facă avansuri directe. Asta în timp ce se masturba în fața copilului meu", a povestit mama lui Răzvan Popa.

Conform acesteia, Mangia a început să-l marginalizeze pe fotbalist și să-l scoată din echipă, după ce Răzvan i-a refuzat avansurile sexuale. Mai mult, ar fi existat chiar și un episod violent, în care italianul l-a bruscat fizic în vestiar. 

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
Răzvan Popa, în momentul în care a ajuns la CSU Craiova

Părinții jucătorului au aflat abia în martie 2019 despre acele episoade, după multe momente de furie neînțeleasă a lui Răzvan, care a ținut ascunsă agresiunea. În acel moment, mama fotbalistului i-a spus lui Mihai Rotaru despre apucăturile lui Mangia. 

Mama lui Răzvan Popa acuză clubul Universitatea Craiova 

„I-am spus că știu tot, i-am spus fără perdea anumite lucruri. Rotaru era circumspect. A zis «Trebuia să spună când a jucat. Acum când nu mai joacă se interpretează ... ». M-am simțit profund jignită. 

La o altă discuție, îmi aduc aminte că a zis «Țin foarte mult la Răzvan, dar sunt om de afaceri». A spus că interesul lui e să-i meargă afacerea, clubul, și că nu poate face nimic pentru că ar însemna destabilizarea clubului. Ulterior l-au demis pe Mangia. Dar am avut senzația că l-au făcut scăpat", spune mama lui Răzvan Popa.

Răzvan Popa și familia sa au avut mai multe tentative de a ieși în presă pentru a povesti trauma provocată de Mangia. Gazeta documentează cazul de mai bine de 3 ani. Azi, când Răzvan e deja retras din fotbal, mama sa a acceptat să vină în studioul GSP pentru a povesti, cu acordul lui, tot ce s-a întâmplat la Craiova. Cele mai importante declarații, mai jos:

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
Așa arăta Răzvan Popa după ce a fost marginalizat la CSU Craiova și, conform mamei lui, a intrat în depresie

Ce spune legea în cazul hărțuirilor sexuale

Pretinderea în mod repetat de favoruri de natură sexuală în cadrul unei relaţii de muncă sau al unei relaţii similare, dacă prin aceasta victima a fost intimidată sau pusă într-o situaţie umilitoare, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă 

- articolul 223 din Legea 286/2009

Dezvăluirile integrale ale mamei lui Răzvan Popa despre Devis Mangia

Lucrurile s-au petrecut în primul sezon, noi am aflat în al doilea sezon. Noi am aflat în noaptea de 7 spre 8 martie 2019. Eu am spus atunci conducerii imediat. A doua zi eram la conducere. Lucrurile au fost spuse. De ce nu am făcut-o atunci? Voi explica ulteriori. El a plecat de la Craiova în vara lui 2019. Ne-a fost greu tuturor... Încă activa.

Acum e mult mai ușor, pentru că s-a retras. E mai bine acum. Decizia de a se retragere a fost una cântărită. Prima tentativă a fost când avea 21 de ani, după incident... 

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
Răzvan Popa

Incident violent între Devis Mangia și Răzvan Popa: „I-a pus mână în gât și l-a lipit de zid”

În august 2018, Răzvan Popa și Devis Mangia s-au contrat în meciul cu FC Botoșani (2-2). 

„Fundaşul de 21 de ani a fost schimbat în minutul 67, după golurile şi raidurile moldovenilor, şi înlocuit cu Kelici, favorit să fie titular în Germania. Popa a fost certat de Mangia, care era extrem de nervos după semieşecul cu Botoşani. Tehnicianul a țipat la apărător, iar jucătorul a ripostat verbal, enervându-l şi mai mult pe peninsular. Iar Devis, care nu tolerează ca fotbaliştii să mişte în front în faţa lui, are de gând să-l treacă pe Popa pe banca de rezerve, fie şi pentru partida de la Leipzig. ”, nota atunci Gazeta Sporturilor.

Ce spune mama lui Răzvan Popa acum:

Am fost la meci. A greșit o preluare, ceva... Au început gesticulări și țipete de pe margine. Am crezut că sunt reacții la cald. L-a schimbat imediat. L-am așteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament. Noi l-am așteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă... Nu l-am mai văzut niciodată așa. Ne-a spus că nu știe cât mai poate rezista. că nu răspunde de ce ar putea face... Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual. 

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el și i-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușă... Știu de la Răzvan, din ce își aduce aminte, că Mangia i-a pus mână în gât și l-a lipit de zid. Nu-și mai aduce aminte... Știe că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacție urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacție. Puteau spune că s-a sărit calul, să-și ceară scuze

Răzvan a vrut să plece din Craiova. Nu voia să vorbească cu Mangia, doar cu Rotaru. Rotaru nu era atunci în țară. Ne gândeam cu cine mai putem vorbi. Cealaltă persoană era Costeșin (n.r- Ovidiu Costeșin. manager la CSU Craiova). L-am căutat prin impresar. A spus că nu știe nimic și că va vorbi cu antrenorul. Ne-a sunat înapoi și ne-a zis că antrenorul nu știa nimic și că niciun jucător nu a spus nimic. 

Faptul că Mangia a minți a fost cireașa de pe tort... Atunci am plecat din Craiova. Îmi puneam speranțe că Rotaru va vorbi cu el. Nu mai voia să se întoarcă la Craiova, voia să se retragă. Atunci s-a încheiat cariera. Au rămas sechele. De atunci, nimic nu am fost la fel. Încercam să-l liniștim, dar era prea radical. 

S-a întors Rotaru și i-a spus să vină la Snagov. Răzvan s-a dus și s-a întors rapid. Am crezut că nici nu s-au întâlnit. I s-a spus că va fi amendat cu 5.000 de euro și va fi trimis la echipa a doua. Rotaru nu l-a întrebat care era varianta lui, ce s-a întâmplat. Nu l-a interesat.

Răzvan Popa a căzut în depresie: „S-a transformat fizic, a luat în greutate”

Fără șanse să mai joace la prima echipă, Răzvan Popa cade în depresie.

A stat cam o lună la echipa a doua. A revenit la prima echipă, ne dăm seama că a fost exclus și nu va mai juca nici măcar 2-3 minute. Ni se spunea că totul e din cauza faptului că a plecat de la conducere Atunci a fost cele mai grele momente. Intervine depresia. Încep să se vadă efectele depresiei. Se transformă fizic. Pune multe kilograme pe el. E transformat

Psihic era căzut... Vedea totul în negru. Se izolează, nu mai putem comunica cu el, nu ne mai primea în vizită. Nu mai era o comunicare normală. Asta a fost cel mai greu. Ne dăm seama că trebuie să plece din acel mediu. 

Intervine posibilitatea plecării la Gaz Metan... El se pregătea să plece, dar în ultima zi de transferuri am aflat că a picat. Ni s-a spus că staff-ul se va baza pe el și că nu poate pleca. Noi, ca familie, am avut tendința de a o lua ca pe ceva pozitiv. Răzvan a avut o reacție urâtă și spunea că nu e adevărat. A avut dreptate. Abia în vară mai putea pleca. 

Din punct de vedere fotbalistic nu-l mai interesa nimic. El spunea «Cum te bazezi pe mine dacă nu mă folosești pe postul meu?». Era pus ca «plombă» pe diferite poziții... Rotaru ne zicea mereu că i se trage de la ce se întâmplat în vară și că nu-și dă seama ce s-a întâmplat, având în vedere că Mangia îl aprecia pe Răzvan.

A fost o perioadă în care nu mai puteam comunica. Nu ne primea să venim la el. Nu știu... Au fost momente grele. Vedea totul în negru.. Avea gânduri negre...Da... Am aflat indirect. E mai bine acum, dar încă refuză să meargă la psiholog

Răzvan Popa a vrut să plece de la CSU Craiova

 După un prim sezon la CSU Craiova, în care a jucat 20 de partide, Răzvan Popa a vrut să plece de la echipă, spre surprinderea mamei.

Avea o dorință foarte mare de a pleca. Nici nu s-a terminat primul sezon. Voia să plece din țară. Nu îl înțelegeam. Dând timpul în spate, au fost semne... Când noi îi pronunțam numele lui Mangia, Răzvan era foarte iritat. Deși el juca.

Devis Mangia și Răzvan Popa, întâlniri în particular

Alexandra Popa povestește și cum Devis Mangia îl căuta pe Răzvan pentru întâlniri particulare.

Știam de câteva întâlniri pe care le-a avut în particular cu acest antrenor. Chiar Rotaru l-a sunat pe Răzvan și i-a zis că antrenorul vrea să-l cunoască. Ni s-a părut că e ceva de bine. El ne-a povestit de prima întâlnire, de a doua. Știam că le stopase ulterior, începea să le refuze. Una a refuzat-o de față cu mine, alta de față cu prietenii. Mangia îl căuta, iar el se eschiva. Noi ne gândeam că Mangia îl critică, la asta ne gândeam

La prima întâlnire, Mangia i-a zis că a văzut că e introvertit, că și el e la fel. Că seamănă și îl înțelege. Știu foarte puțin. Răzvan credea că Mangia e interesat de viața extrasportivă și voia să discute cu jucătorii.

Mama lui Răzvan Popa: „Devis Mangia se masturba în fața lui”

Mama lui Răzvan a dezvăluit că i-a spus fotbalistul despre întâlnirile dintre cei doi și face o dezvăluire cutremurătoare.

Intuiam că ceva s-a întâmplat. Și m-am hotărât să vorbesc cu Rotaru. Poate în subconștient căutam un ajutor. Răzvan era praf, era căzut rău. Nu puteam vorbi cu Rotaru fără acordul lui Răzvan. L-am sunat. Eu vorbeam, aveam argumente, dar el tăcea. Mi-a dat un OK calm. Îmi dă numărul lui Rotaru, îl sun. Era prima dată când vorbeam cu el. Am spus să nu am probleme fotbalistice. Spun că e vorba de probleme de familie. Rotaru a fost foarte drăguț. A zis că vine la București, dar am spus că mă duc eu la Craiova. Asta se întâmpla pe 7 martie 2019. Nu voi uita niciodată acea zi. 

Am plecat spre Craiova. Am intrat în apartamentul lui Răzvan și mă întreabă când am stabilit să mă văd cu Rotaru. Se uita și mă întreba de ce nu venise și tatăl lui. A zis «Eu mâine spun tot». Gravitatea din vocea lui... A văzut că mă pierdusem puțin. A zis să stau calmă. 

Și mi-a povestit anumite lucruri. Nu a durat mult. A început cu «Știi întâlnirile alea? Hai să-ți spun de ce nu mă mai duc». Mi-a spus că a avut un șoc că la o întâlnire Mangia începuse cu avansuri, cu propuneri indecente. Toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui. Făcusem firul imediat. Mi-am dat seama... Am vorbit mult cu el în acea seară.

Știu că întreba «Ești singur? Stai singur? Ai relație?». A aruncat o întrebare legată de activitatea sexuală a lui Răzvan. Ceva de genul cât de des... Dar Răzvan s-a mai lovit de o asemenea întrebare și la juniori... Propunerea indecentă a fost să vadă un film pentru adulți... Ceva de genul

Mama lui Răzvan Popa îl acuză pe Mihai Rotaru

De asemenea, părintele jucătorului a vorbit despre complicitatea patronului Mihai Rotaru atunci când acesta a fost informat despre fapta cu iz penal a antrenorului italian.

Am fost șocată. L-am sunat pe soț să vină. I-a spus lui Răzvan că ne vom ocupa noi. A urmat o noapte albă. Ne-am gândit la răzbunare... Nu am închis un ochi. Dar am zis că cel mai bine să spunem conducerii.

A doua zi am ajuns la conducere... Ajungem la Rotaru. I-am spus că știu tot, dar el nu înțelegea. I-am explicat ce am aflat cu o noapte înainte. Noi am spus fără perdea anumite lucruri. Rotaru era circumspect. A zis «Trebuia să spună când a jucat. Acum când nu mai joacă se interpretează... ». M-am simțit profund jignită. A zis că- «Îl mufam atunci și gata...» Adică să-i pună fire când se mai duce la Mangia. Culpabilizarea victimei...

Ștucan contrazice versiunea lui Rotaru: „Aflase de la mine despre zvonurile care circulau despre Devis” 

Moderatorul Costin Ștucan a întrebat-o pe Alexandra Popa dacă Mihai Rotaru știa despre trecutul lui Mangia. „I-am dezvăluit tot, ce aflase Răzvan. El a zis că nu a văzut nimic scris”, a spus mama lui Popa. 

Ulterior, jurnalistul GSP a dezvăluit o discuție avută cu Mihai Rotaru, înainte de incidentul că Răzvan Popa. 

Cu 5 luni înainte de această întâlnire m-am întâlnit cu Mihai Rotaru. La acea discuție i-am povestit despre ce se discută în Italia, ce discută oamenii și ce știe un om din clubul lui. Adică faptul că Devis Mangia a fost protagonistul unui scandal sexual la Ascoli. Rotaru a dat un telefon cuiva din club, a întrebat și i s-a spus că nu s-a întâmplat nimic. Mihai Rotaru știa, de la un jurnalist de la GSP, că ar fi existat un antecedent”.

„Unui jucător de la CSU Craiova i s-a făcut rău când Răzvan Popa i-a povestit” 

În continuare, Alexandra Popa a continuat dezvăluirile despre discuția cu Mihai Rotaru și despre cum a reacționat un coleg, în vestiar, după ce Răzvan i-a povestit cazul.

Rotaru a spus că nu știa nimic și că el verifică. Că nu a auzit nimic... Dintr-o dată a început să vorbească despre incidentul din vestiar de la Botoșani. Nu măi interesa acel incident. Am spus că vom face dezvăluiri, că nu vom lăsa lucrurile așa. Ne-am gândit să vorbim cu presa, iar el a zis să-l ținem la curent și că vrea să se întâlnească în particular cu Răzvan și cu noi încă o dată, dar nu la birou. 

Am vrut să vorbim cu Răzvan, să-i spunem ce s-a întâmplat. A simțit nevoie să se descarce și că le-a spus prietenilor lui din vestiar. Iar unuia i s-a făcut rău, a ieșit din vestiar. 

După discuția cu Rotaru, Răzvan e sunat de team managerul echipei și i s-a spus că trebuie să meargă la echipa a doua. A spus că nu se duce la echipa a doua. Îl sunăm pe Rotaru și l-am întrebat dacă asta e soluția. Iar Rotaru nu a știut ce să spună. Ne-a sunat înapoi și ne-a zis că e doar o coincidență și că decizia e luată cu mult timp înainte, spre binele lui Răzvan.

Are loc și întâlnirea de a doua zi, față în față cu antrenorul. El aflase că Răzvan a refuzat să meargă la echipa a doua. Răzvan a spus că nu a rămas la Craiova pentru a juca la echipa a doua. Mangia a tăcut mâlc, deși era cunoscut că e coleric. «Te simt puțin nervos. Te las acasă în deplasarea asta ca să te liniștești» i-a spus Mangia.

Mama lui Răzvan Popa: „Rotaru ne-a spus că nu poate face nimic pentru că nu poate destabiliza clubul”

Am vrut să vorbesc cu un avocat. Am vorbit la cineva pe care cunoșteam. M-a întrebat de ce parte e conducerea. Am fost șocată. Se aștepta cumva întâlnirea a doua cu Mihai Rotaru. A fost la vreo 10 zile sau două săptămâni. Am fost cu soțul. Îmi aduc aminte că a zis «Țin foarte mult la Răzvan, dar sunt om de afaceri». A spus că interesul lui e să-i meargă afacerea, clubul, și că nu poate nimic pentru că ar însemna destabilizarea clubului.

Ne-a spus că vorbise cu antrenorul despre zvonul din Italia și că Mangia i-a spus că a fost cu totul altceva, nu ce se zvonește. La final mi-a promis că la sfârșitul sezonului va face o discuție cu toate cele trei părți. Ce discuție puteam? Mesajul l-am înțeles... Ne-a pomenit de o clauză foarte mare în contractul lui Mangia...

Mă gândeam cum pot să-i spun lui Răzvan... Furia se dusese, era apatic. El era în depresie, era rău. Nu știu ce s-a întâmplat. L-am sunat iar pe Rotaru. I-am spus că nu mai putem sta așa. Eu voiam o înfruntare cu Mangia. Voiam să-l avem în față. Nu știu cum s-ar fi derulat această întâlnire. Voiam să-i spunem că știm tot. 

L-am sunat pe Rotaru și ne-a rugat să nu ne ducem a doua zi la echipă. A zis să așteptăm o zis. Am simțit atunci că face ceva. Următoarea zi am văzut că Mangia a fost demis. Răzvan ne-a zis că Mangia nici nu mai venit la echipă. Am simțit că decizia a fost luată la presiunea noastră. După aceea Rotaru ne-a sunat și ne-a mulțumit că nu am făcut nimic. Mi-a zis că ce vorbit el cu Devis rămâne între ei și că Mangia a plecat deja din țară. Cred că a fost ajutat de club să scape

Citește și alte știri despre subiectul Devis Mangia: 

EXCLUSIV Primele reacții de la Craiova după acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Mangia » Cârțu: „Nu intru în polemici d-astea" + Rotaru: „Nu comentez o mizerie. Dați un mail la club"

Noi acuzații în direcția antrenorului Devis Mangia » Încă un jucător reclamă hărțuirea sexuală: „Există înregistrări”

Devis Mangia, suspendat din postul de selecționer al Maltei! Un jucător l-a acuzat de „comportament sexual inadecvat”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (88)
zicsieu
zicsieu  •  04 Octombrie 2022, 20:14
Postat de prazberg pe 04 Octombrie 2022, 05:38

Macar au suflete =)) voi sunteti niste *** clonati care va inchinati la icoana lui Mititelu. Ba mai mult, credeti ca fc litera u Craiova est 2017 e "adevarata" universitate, chit ca stiti cu totii ca e a 3-a echipa a "salvatorului" vostru. Stiti, dar va faceti ca ploua, ca Mititelu v-a trimis la votat psd in masa, stiti ca sustineti niste "studenti" cu "facultatea" terminata la Pelendava, etc etc etc. Cum zice celalalt prostalau, "rasii tarii" =))

esti un prost ! chiar nu aveti capacitatea sa intelegeti ca nu are nicio legatura patronul ! atat puteti : mititeii, mititeii! v-au spus si va spun oameni care au facut ceva in fotbal si oameni care stiu ce inseamna firme, active si pasive si voi tot shaorma moca vreti. suflete inchiriate voi astia de la cs Mogo ! cs Mogo niciodata echipa Oltenei!

fanu2
fanu2  •  04 Octombrie 2022, 18:55
Postat de tictictic pe 03 Octombrie 2022, 17:45

Dragule, esti intr-o grava eroare; nu numai juridica, dar si morala si umana! In primul rand, agresiunea sexuala este infractiune penala si se pedepseste drastic conform legilor. In al doilea rand, toate marile trusturi, concerne si companii din lume au un set de norme numit "code of conduct", valabil de la CEO si pana la femeia de servici, prin care, printre altele, isi protejeaza imaginea publica, numele. renumele, prestigiul pe piata si afacerile de derapajele de la morala si de la lege ale angajatilor. Adica, la simpla suspiciune publica de incalcare a normelor, aia sunt dati afara in secunda doi! Pot da zeci de exemple in sensul asta, la cel mai inalt nivel! In al treilea rand, in astfel de situatii se face o sesizare la procuratura care demareaza o ancheta penala; nu e treaba companiei sa efectueze anchete juridice. Abia in urma unei sentinte judecatoresti favorabile (DACA), care-i sa-i ateste nevinovatia, persoana respectiva se poate indrepta impotriva companiei si pretinde prejudicii si despagubiri. De altfel, federatia din Malta l-a dat afara pe Mangia in secunda doi, dupa ce mai multe persoane l-au acuzat de agresiune sexuala; si i-a facut si plangere penala; ceea ce Rotaru asta al tau N-A facut! Eu inteleg de ce-l intelegi tu pe Rotaru... Acum, intelegi si tu ce si cat poti...:)))

Pai da, dar vezi ca aia din Malta au DOI cu aceeasi poveste si cu inregistrari; cei de la Craiova au unul, doar cuvantul lui si care uite ca nu era dispus sa mearga in justitia sa-si sustina cauza ca-si proteja omul cariera; déci pe ce baza si cum ar fi putut sa-l combata cei de la CSU? Exista riscul ca domnul Popa sa-si apere cariera si in cazul unui RISC de confruntare in tribunal; si atunci? Nu vezi ca nici acum nu vorbeste el, ci ai lui?!

AlexYss
AlexYss  •  04 Octombrie 2022, 17:02
Postat de Liogol7 pe 04 Octombrie 2022, 12:12

Si tu crezi ca dacă ieșea în public la momentul respectiv (cu jucătorul în activ), starea psihică a băiatului ar fi fost mai buna? Confunzi justiția cu starea psihică, sunt convins ca mama jucătorului o cunoștea mult mai bine decât tine...

Fiind "la cald", ar fi iesit ATUNCI la iveala comportamentul lui Mangia, si nu ar fi apucat sa mai faca asemenea gesturi in continuare. daca s-ar comporta cinecva in felul asta cu copilul tau, ce ai face tu, ca parinte? Sau il lasi "sa se descurce, ca e mare"?

Vezi toate comentariile (88)
Comentează