FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB » Gigi Becali, dezvăluiri în premieră după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e”

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 11:45 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 12:32

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu Gigi Becali, care l-a vrut pe Devis Mangia la FCSB, după dezvăluirile mamei lui Răzvan Popa, care susține că fiul ei a fost hărțuit sexual de fostul antrenor de la CSU Craiova.

În aprilie 2019, Gigi Becali dorea să-l aducă pe Devis Mangia la FCSB. Din informațiile de la acea vreme, cele două părți erau înțelese, iar contractul era deja redactat. În final, discuțiile au căzut, iar Gigi Becali nu a oferit nicio explicație. „L-am dorit pe Mangia, dar a picat totul. Nu vă spun de ce a picat”, a spus atunci Becali. 

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Gigi Becali, după dezvăluirile de la GSP LIVE despre Devis Mangia

Azi, Becali a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care Devis Mangia nu a fost numit pe banca roș-albaștrilor. Patronul FCSB spune că în timpul discuției despre antrenorul italian, Mihai Rotaru i-a dat de înțeles că acuzele la adresa tehnicianului erau adevărate, astfel că a decis să nu semneze cu acesta.

„Am vrut să-l aduc antrenor pe Devis Mangia, pentru că MM mi-a zis că e antrenor bun, profesionist. E adevărat, Craiova juca bine. 

Eu m-am interesat și m-am interesat și la Rotaru. Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e (n.r. - zvonurile despre hărțuirea sexuală). Și atunci, eu cum să iau așa ceva? Doamne, miluiește! Când am auzit așa, am zis ce-mi trebuie balamuc, Doamne ferește. M-a ferit Dumnezeu. Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate.

Nu am mai zis după aia de ce nu l-am luat, să nu fiu iar amendat pentru discriminare de comisia de la Federație. Dacă așa vrea Europa... Nu te joci cu ăștia. 

Credeți că Mangia face ce face că vrea el? Credeți că el nu știe că nu e bine ce face? El e obligat. De ce? Pentru că are stăpân. Nu se poate controla, pentru că stăpânul lui, drac, îi spune «așa să faci». Și el face. Eu nu pe Mangia îl condamn, el e comandat de stăpân. Stăpânul lui drac, dracul care-l pune. Niciun om nu vrea să facă asta”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO Cum reacționa familia lui Răzvan Popa, dacă Mangia semna cu FCSB: „Era mai ușor pentru noi”

Citește și:

EXCLUSIV Primele reacții de la Craiova după acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Devis Mangia » Cârțu: „Nu intru în polemici d-astea" + Rotaru: „Nu comentez o mizerie. Dați un mail la club"

EXCLUSIV Când crede mama lui Răzvan Popa că fiul ei își va reveni după abuzurile sexuale ale lui Devis Mangia + Sfat pentru părinții aflați într-o situație similară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
emil1986
emil1986  •  04 Octombrie 2022, 07:49
Postat de lulu pe 03 Octombrie 2022, 16:30

Băiețaș,da-ti pace cu logica ta de fier.Mai încetează cu aceleași stereotipii lingvistice de smecheras ,gen:semnalizează,prosti ,mai ai frați etc.Sensul e complet alterat din greșeala ziaristului.Iar când mai întrebi de frați,poți sa-ti spun ca tata era foarte jucăuș,tu ești exemplul meu de frate ratat.Pa,nu mai pierd vremea cu subgeniali.

Saracu' de tine! Tot n-ai inteles ce-ai citit. Nu ma mir, Romania este printre cele mai ultimele la testul PISA. Sa fii sanatos.

tipsy
tipsy  •  03 Octombrie 2022, 22:58
Postat de steaua.libera pe 03 Octombrie 2022, 20:35

Așa e

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Octombrie 2022, 20:35
Postat de dobrin pe 03 Octombrie 2022, 15:53

Foarte rau au facut ca au tacut din gura si el si Rotaru. S-a dus *** in Malta si a facut prapad si pe acolo.

Așa e

Vezi toate comentariile (38)
Comentează