FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV „Totul s-a rupt în ultimele ore” » Dezvăluiri despre demiterea lui Ouzounidis: „Cine se gândea la asta?!”

Marinos Ouzounidis (52 de ani) s-a despărțit de Universitatea Craiova. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, susține că ruptura s-a produs în ultimele ore. Principalul motiv: lipsa de rezultate.
Marinos Ouzounidis (52 de ani) s-a despărțit de Universitatea Craiova. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, susține că ruptura s-a produs în ultimele ore. Principalul motiv: lipsa de rezultate.

Articol de - Publicat vineri, 23 iulie 2021 19:08 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 19:29

Marinos Ouzounidis (52 de ani) s-a despărțit de Universitatea Craiova. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, susține că ruptura s-a produs în ultimele ore.

  • Eșecul suferit de CS Universitatea în Albania, contra lui Laci, 0-1, i-a fost fatal lui Marinos Ouzounidis.
  • Până la numirea unui nou antrenor, de echipă se va ocupa Dragoș Bon (41 de ani). Acesta a mai fost interimar în iarna lui 2021, după plecarea lui Corneliu Papură. 

Sorin Cârțu, despre plecarea lui Marinos Ouzounidis de la Universitatea Craiova: „Azi s-a produs ruptura”

„Rezultatele negative cer soluții. Au fost nemulțumiri de ambele părți. Probabil nici Marinos nu a fost prea fericit după meciul din Albania, nici lui nu cred că i-a picat foarte bine. 

Știți cum e, rezultatele țin un antrenor. Dar nimeni nu s-a gândit că se ajunge aici. E o chestie de câteva ore, decizia a fost luată azi, după revenirea în România. 

E imposibil să numim un antrenor până la meciul cu FCSB. Dragoș Bon, Octavian Benga și preparatorul fizic se vor ocupa de echipă în perioada următoare. 

Momentan, nu putem să vorbim despre antrenorii de pe lista noastră, avem nevoie de timp, să digerăm ce s-a întâmplat”, a declarat Cârțu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

26 de meciuri oficialeare Ouzounidis pe banca celor de la CSU Craiova: 12 victorii, 8 remize și 6 eșecuri

Ladislau Boloni, dorit de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova poate da lovitura în această vară. Mihai Rotaru vrea să își îndeplinească marele vis și să îl instaleze antrenor pe Ladislau Boloni, așa cum Gazeta a anunțat încă din luna iunie. 

Experimentatul tehnician român este în acest moment liber de contract, după despărțirea de Panathinaikos.

„Totul s-a rupt în ultimele ore” » Dezvăluiri despre demiterea lui Ouzounidis: „Cine se gândea la asta?!”
Ladislau Boloni e dorit de Universitatea Craiova

Boloni este unul dintre cei mai titrați antrenori români. Are în palmares un titlu în Portugalia, cu Sporting, și unul în Belgia, pe banca lui Standard Liege. Laszlo nu a antrenat niciodată în Liga 1, în ciuda faptului că numele său a fost vehiculat în multe rânduri. El a avut un mandat de selecționer, între 2000 și 2001.

Ultimul său post a fost în Grecia, la Panathinaikos. A dus formația în play-off, dar a fost demis, după ce a ratat accederea în cupele europene.

400.000 de euroa fost salariul stagional al lui Boloni la Panathinaikos

Am avut discuții cu doi președinți foarte interesanți din Liga 1 și pe amândoi îi apreciez foarte mult. Amândoi sunt de o seriozitate maximă și le dau credit. Da, din România. Dar... Cam atât. Am discutat cu două cluburi și jumătate. Zic jumătate fiindcă nu am discutat cu el, dar știu că la un moment dat aș dori să ajut
Ladislau Boloni, pentru GSP, în decembrie 2020

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Adam Nemec, șanse mari să continue în Liga 1: „E posibil să-l semnăm în curând”

„Craiova și-a vândut cel mai bun jucător la Galatasaray” » Giovanni Becali: „Semnează, e 100%!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
tororosso
tororosso  •  24 Iulie 2021, 18:33

Ladislau Boloni dorit de Rotaru ? El nu vine în România deoarece avem un campionat slab și plin de blaturi .

magic4ever
magic4ever  •  24 Iulie 2021, 16:49

Boloni este super antrenor

catalindumitreasa
catalindumitreasa  •  24 Iulie 2021, 15:34

Nu performata este tinta dl. Rotaru. Ce nu poate sa managerieze dl. Rotaru este tocmai performanta care aduce castiguri finaciare mult mai mari, ulterior. Invatat in "cloaca" sistemului mioritic nu poate sa se ridice mai mult de genunchiul broastei pentru a vedea orizontul si construi osatura unei echipe de performanta. Atata poate , atata face! Noi, spectatorii, cei ce inchidem cercul ar trebui sa abandonam a mai participa sub orice forma la acest spectacol retograd. Va invit sa mergem la un meci de cartier carte poate descatusa energii mai mari decat asa zisele derbyuri autohtone. Sa-i lasam pe toti miticii, rotarii si ceilalti sa se imbratiseze in mocirla nimicniciei lor!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează