FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Motivul pentru care Alexandru Ioniță și Ibrahima Tandia nu au ajuns la CS U Craiova: „Am primit un mesaj de la Mihai Rotaru”

Ibrahima Tandia
Ibrahima Tandia

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 08:58

CS U Craiova a încercat să-i transfere pe Alexandru Ioniță de la CFR Cluj și pe Ibrahima Tandia de la Sepsi, dar s-a lovit de refuzul ambelor cluburi.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Mihai Rotaru, finanțatorul grupării oltene, care a explicat de nu s-au materializat transferurile. 

„Am primit un mesaj de la Mihai Rotaru. Mi-a spus că şi CFR, şi Sepsi s-au comportat extraordinar de bine. A făcut oferte de 600.000 de euro şi era dispus să le ducă până la un milion pentru fiecare jucător. Dar fotbaliştii respectivi nu sunt de vânzare. Sepsi a spus că vrea să acumuleze puncte în play-off.

Şi Clujul la fel, ambele formaţii s-au comportat ireproşabil. E greu să se mai facă acum vreunul dintre transferuri, chiar dacă sunt sume frumoase pentru fotbalul românesc. A existat deschidere pentru dialog, s-au purtat corespondenţe, dar nu s-a ajuns la vreun acord”, a spus Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Cornel Dinu face praf strategia de la CS U Craiova: „Ce facem? Păcălim suflarea?”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
10204863120153432
Claud Amarad  •  26 Februarie 2019, 20:24

Craiova are destui jucatori talentati, insa trebuie disciplinati si lucrat mult cu linia defensiva/ de aparare. Autopiedica pe care si-a pus-o fitosul Tanase n-ar fi existat, daca fotbalistul craiovean nu si-ar fi pus mainile pe spatele acestuia. Invitatia la caderea lui domn Tanase, venind la timpul potrivit.

2234043263517765
Sutiman Ilie  •  26 Februarie 2019, 11:36

Eu cred ca nu minte. Ai tu ii vrei în ultima zi? Atunci când oameni vor un obiectiv! Pai ei sunt prosti ca și Craiova să-l dai pe jucător pana nu se termină campionatul? Bravo lor ca nu l-au dat. Asta da profesionalism, nu ce se întâmplă la steaua și Craiova, doar vorbele ce sunt de ei, în rest doar laude ca au cei mai buni jucători și ia bătaie de la ciuca bătăilor în liga 1-a. Doamne ferește sa mai vedem mulți ani acest fotbal. Îmi este scârbă de tot ce se întâmplă. Toti după ce iau niște bani li se urca la cap și ii bagă în bujunare. Ia jucători pe preț de nimic și vor sa-o vândă la 100 milioane. Vai mama lor de leșinați! Apropo sunt fan Craiova și nu contează care din ele. Dar cred ca avem un fotbal leșinat, unde vin jucători care nu joacă pe unde sunt, iar la noi sunt vedete de zeci de milioane. Nici măcar de marketing nu știu sa aducă!

mumuscoica
mumuscoica  •  26 Februarie 2019, 11:36

De unde stii tu toate detaliile mai nea Nelu Craciunescu? Noroc ca te-au luat Digi ca mare specialist altfel ***! Apropo tovarasul tau *** ce mai face?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează