FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dezvăluiri în premieră! După Niculescu, Dinamo a încercat să mai dea o altă lovitură! Pe cine a vrut să aducă la echipă: "Am avut discuții"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 12:45

Adrian Mihalcea a recunoscut că a fost la un pas de a semna cu Dinamo în urmă cu câteva săptămâni, după ce Ioan Andone a fost demis. 

Fostul jucător al "câinilor" ar fi venit în postura de antrenor secund al lui Cosmin Contra, însă a refuzat pentru pentru a nu-și lăsa echipa la greu. 

"Nu neg că am avut o discuţie pentru a merge la Dinamo, ca secund al lui Contra, dar nu am dorit să-mi las echipa actuală în plin campionat cu doar câteva zile înainte de reluarea sezonului.

Vreau să-mi duc la final acest proiect în care m-am implicat, plus că am încredere în jucători că la anul vor fi o echipa şi mai puternică”, a zis Adrian Mihalcea la Sport Total FM.

Mihalcea o antrenează pe Dunărea Călărași, locul 12 în Liga a 2-a.

Playtech: ȘOC! Epidemiolog celebru, avertisment înfiorător pentru România. Ce urmează în țară


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Februarie 2017, 16:54

nu cred ca e Dinamo singura echipa din lume care contacteaza un singur antrenor...si in caz ca refuza se prezinta fara antrenor la meci. Peste tot se cauta solutia B, solutia C samd. E foarte bine la Dinamo ca tine legatura cu fostele glorii. Sunt sigur ca si Niculescu si Mihalcea vor antrena sau vor face parte din echipa tehnica a lui Dinamo pe viitor. Este un semn de respect.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează