FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri spectaculoase din vestiarul FCSB: "Plângea după meci. L-aș readuce, dar patronul nu vrea"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 20:09

Nicolae Dică recunoaște că regretă plecarea lui Kamer Qaka (23 de ani), însă nu s-a putut opune ordinului dat de patronul Gigi Becali. Tehnicianul a fost impresionat de discuțiile și reacțiile pe care albanezul care s-a întors la Iași le-a avut. 

"Mi-am dorit ca Qaka să rămână, a fost o schimbare la el față de când a venit. Am avut o discuție cu el, i-am explicat ce vreau de la el. A înțeles și a fost un alt jucător. M-a impresionat la el faptul că mi-a zis că dacă îl bag să joace își dă viața pe teren.

După meciul cu Viitorul a plâns. Mi-a zis că plânge de bucurie că i-a ieșit. L-aș readuce la Steaua, dar patronul nu vrea. Eu aș lucra cu el oriunde. Am vorbit mult cu el, a înțeles că e decizia patronului", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Antrenorul a confirmat apoi că s-a resemnat la transferuri și că preferă să antreneze ce-i aduce patronul Gigi Becali: 

 "Nu mă mai implic la transferuri. Am fost implicat vara trecută, am cerut ceva, a venit cine s-a putut și așa am decis să nu mă mai implic, să îmi văd de partea mea. Să antrenez ce am! Acum cer jucători pe anumite poziții, cu anumite calități și gata. Nu dau nume, doar caracteristici"  Nicolae Dică, antrenor FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
vicol_vali
vicol_vali  •  07 Septembrie 2018, 03:00

Musulman. Îi aduce aminte lui GG de ce a trebuit să crească oi si nu porci.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  07 Septembrie 2018, 00:57

Eu am promis că nu mai zic nimic de Gigi, deşi nu-i chiar uşor... Da-s un om de cuvânt, aşa că... vlad.dracul. • 06 Septembrie 2018, 00:56 Bă, gata, nu mai fac mişto de Gigi, păi uite ce zice aici: https://www.digisport.ro/special/gigi-becali-il-ataca-pe-dragnea-numai-prostii-il-pot-sustine-pe-mascariciul-asta-514398 Şi-a spălat toate păcatele în faţa mea, vorba jurnaliştilor turci, "Să ni se taie mâinile cu care am scris...". De-acum încolo mucles, până pică Dragnea Gigi e aliatul meu.

xnread
xnread  •  06 Septembrie 2018, 23:19

Am înțeles. Încetarea colaborării a survenit pe fondul unei analize riguroase, cu alte cuvinte domnul Vasi a găsit de cuviință că înregimentarea jucătorului a fost o eroare. :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează