FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dezvăluiri neștiute de la nunta lui Borcea: „Giovanni s-a enervat foarte tare, s-a ridicat și a plecat!”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 01:30

Mihai Bendeac a povestit cum l-a cunoscut pe Gigi Becali și a dezvăluit cum s-a comportat cu întreaga echipă de filmare. Mai mult, actorul a dezvăluit în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.ro lucruri neștiute de la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Mihai, în emisiunile tale ai parodiat foarte multe personaje din fotbal.

- În general antrenori pentru că acolo era monstruoasă treaba.

- Preferatul tău care a fost?

- Cel care m-a distrat cel mai mult de-a lungul timpului, domnul lenei.

- Tu l-ai cunoscut inclusiv pe Gigi Becali.

- A fost o experiență foarte interesantă, mai ales că a venit pe neașteptate. În sensul în care noi ne pregăteam să mergem în altă parte, în ziua respectivă. Trebuia să mergem la Liga Profesionistă, la Mitică Dragomir, care cu o jumătate de o oră înainte ne spusese să nu mai mergem.

Bendeac: „Dragomir făcuse un grătar la Ligă și-a zis să nu vadă presa”

- De ce?

- Că făcuse un grătar la Ligă și-a zis să nu vadă presa. Atunci cei din echipă l-au contactat pe Gigi Becali, care refuzase de mai multe ori până în momentul acela. A acceptat și ne-am dus. Istoria reține acel moment.

- Zi-mi, te rog...

- Nea Ovidiu, la un moment dat Gigi Becali a zis și mi s-a părut genial: "Eu când citesc o carte am două markere lângă mine. Un marker roșu și un marker negru. Cu marker-ul roșu subliniez ce mă interesează pe mine și ce mă ajută pe mine, cu celălalt marker ce nu mă interesează pe mine și ce nu mă ajută pe mine". O chestie extraordinară!

Bendeac: „Erau foarte multe icoane, pe pereți erau foarte mulți îngerași, sfinți”

- Și ați filmat în reședința lui.

- Erau foarte multe icoane, pe pereți erau foarte mulți îngerași, sfinți. El s-a purtat frumos, a fost o gazdă amabilă. După ce s-a terminat filmarea și după ce camerele s-au oprit, nu a existat nimeni din echipa de filmare care să plece de acolo cu mâna goală.

- Adică?

- Au primit icoane, cărți bisericești, unul a primit o statuetă. A fost darnic cu toată lumea din echipă și mi s-a părut frumos.

- Apoi l-ai întâlnit la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican.

- Acolo a fost o chestie care m-a supărat. În sensul în care eu niciodată nu am fost la evenimente de felul acesta. De la o vreme nici măcar ca oaspete sau participant efectiv n-am mai mers.

- O să mergi la nunta ta.

- Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment.

- De ce?

- Din varii motive.

- Dar de ce?

- Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință.

- Dar în carte ai o grămadă de iubite.

- În carte, în realitate nu. Este ficțiune!

- Revenim la nunta lui Borcea.

- Da. Am fost la acel eveniment cu o singură condiție. Să primim și noi imaginile, ca să fie un moment din emisiunea pe care o făceam la momentul respectiv. Nu ni le-au mai dat, prima dată când le-am văzut a fost când le-au vândut la ProTV.

- Atunci...

- Mi-aduc aminte de atunci că Giovanni Becali s-a enervat foarte tare, s-a ridicat și a plecat de la nuntă. Cred că s-a enervat pe mine, nu știu.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU MIHAI BENDEAC

CITEȘTE ȘI:

Moment incredibil la „Prietenii lui Ovidiu” » Invitatul care l-a șocat pe Ovidiu Ioanițoaia: „Ce faci cu sabia aia?!”

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu, afirmație în premieră în emisiunea Prietenii lui Ovidiu: „SRI și DNA m-au ascultat, fotografiat și filmat!" + Totul despre Cooperativă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
antifecesebeeeeee
antifecesebeeeeee  •  15 Aprilie 2021, 17:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

875360749272795
Costi Corabu  •  15 Aprilie 2021, 10:40
Postat de horacechiarel pe 15 Aprilie 2021, 10:00

Acea poză este un fals.Nu apărea Becali asa îmbrăcat ca un ***.

Poza e reala.

mandelu
mandelu  •  15 Aprilie 2021, 10:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează