FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Dezvăluiri savuroase făcute de Marius Șumudică: "Eram singurul rapidist din clasă, steliștii mâncau pastramă, eu mâncam parizer. Mergeam la Roșiori ca pe Bernabeu"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 11:56

Marius Șumudică a povestit că în perioada liceului era singurul suporter rapidist din clasă și a rememorat un episod în care a fost bătut de ofițerii miliției bucureștene, la finalul unui meci al giuleștenilor.

"La liceu eram singurul rapidist din clasă, toți erau dinamoviști sau steliști, ei veneau cu pachețel din pastramă, eu cu parizer. Îmi mai aduc aminte când am bătut pe stadionul Republicii pe Victoria București, mergeam o gașcă de băieți pe Calea Victoriei. Imediat a venit un Aro, ne-a luat pe toți, ne-au dus la «Circa 1» și am luat acolo o bătaie soră cu moartea.

Când am ajuns acasă, cu mâinile pline de tuș, pentru că ne-au luat amprente, tata și-a dat seama și am mai primit repriza a doua, mai ales că el era dinamovist și aflat motivul vizitei la Miliție. Mergeam la Roșiori ca pe Bernabeu", a povestit Șumudică la Radio Sport 1.

Tehnicianul lui Kayserispor susține că a fost un "rebel" în perioada adolescenței și că a fost chiar exmatriculat de la liceul german la care a învățat.

"De la 5 ani urăsc Steaua și Dinamo. Știam că Steaua și Dinamo te urcau în dubă și te puneau să faci ce comandă ei. Eu de mic eram așa, mai rebel. Chiar îmi aduc aminte că la liceu am văzut o fată de la o altă clasă că plângea pe hol. Mi-a spus că a fost lăsată corigentă la fizică.

Eram la liceul german. Când am auzit, de milă, am intrat în clasă și eu, un mucos de elev, am certat-o pe profesoară. În spatele meu era directoarea, soția inspectorului școlar pe București. Am fost imediat exmatriculat!", a adăugat Șumudică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
potera
potera  •  14 Noiembrie 2017, 03:25
Postat de indolentu pe 13 Noiembrie 2017, 16:40

ba nu mai vorbi prostii la prima parte ai dreptate cu banii ceferistilor da ce salariu avea un ceferist si ce salariu avea un militian sau un militar pe vremea aia?apoi doi la mina jucaria cu steaua si rapid se iubesc la infinit s a stricat la un cuplaj pe 23 cidn a batut dinamo cu 2 1 dupa un rapid sportu in deschidere

Ceferiștii aveau salariile duble față de cadrele militare. Cred că sunt ceva mai bătrân decât bunicul, așa că mai ușor cu apelativul bă. Singurul cuplaj unde au fost ceva animozități între galeriile Steaua și rapid a fost pe 16 martie 1985 când au fost 100.000 de spectatori și s-au jucat meciurile: - Rapid - Steaua 0-2 (amândouă goluri Gabi Pele Balint); - Dinamo - Sportul 1-2. La următorul cuplaj ambele galerii (Steaua și Rapid) au strigat împreună "Steliști și rapidiști, urâm dinamoviști"

indolentu
indolentu  •  13 Noiembrie 2017, 20:23
Postat de kwd2015 pe 13 Noiembrie 2017, 18:12

***, cel fara cap. Gagautza indolenta cu 3 texte la misto.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  13 Noiembrie 2017, 19:47

BaiSumi, autorului acestui "articolas" i s-au parut "savuroase" amintirile din copilarie ale lu matale, dar si-a permis sa le mai "aranjeze" un pic,asa mai pe placul lui,pentru ca in titlu face referire numai la "stelisti",cu toate ca tu povestesti si de dinamovisti !Sa-l intelegem si pe baiat!N-ai vazut ca MM da si cu pumnu?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează