FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dezvăluri de la negocierile Steaua - CSU Craiova » Ce condiție au pus oltenii pentru transferul jucătorilor ceruți de Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 20:13

Clubul CSU Craiova a emis azi un comunicat de presă, iar printre subiectele abordate este și cel al transferurilor jucătorilor Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu și Nicușor Bancu la Steaua.

Potrivit comunicatului, cei de la CSU Craiova a cerut ca Steaua să rezilieze contractele lui Tade, Alcenat, Breeveld și Tahar, iar jucătorii să semneze cu oltenii.

"Pentru a încheia tranzacția era necesară îndeplinirea a 3 condiții:  negocierea și acceptarea prețului, rezilierea de către clubul lui Gheorghe Becali a contractelor jucătorilor Tade, Tahar, Alcenat și Breveld și legitimarea acestora de către Universitatea Craiova din postura de jucători liberi de contract, precum și acceptul jucătorilor Universității pentru realizarea transferului" se arată în comunicatul celor de la CSU.

Cei de la CSU Craiova îl vor pe Tade, însă atacantul a jucat de la două echipe în acest sezon, CFR Cluj și Steaua, și nu poate evolua la alt club pînă în vară. Felix Grigore, managerul general al celor de la CSU, a spus că Tade ar urma să evolueze din vară la craiovenii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
addytzu
addytzu  •  13 Ianuarie 2016, 15:51

Luati-o si pe Olgutza ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

westfield
westfield  •  13 Ianuarie 2016, 13:30

Uitandu-te la cerintele oltenilor ai putea avea impresia ca vand arme nucleare. Pai ce om intreg la cap ar fi acceptat vreodata asemenea cerinte. De fapt istoria transferurilor Craiova - Becali le da dreptate...Era o sansa, oricat de mica, ca Becali sa accepte :)(

854605894625108
Silviu Apostol  •  13 Ianuarie 2016, 13:21

Ivan , cel putin , este cel care l-a detronat l "inteligenta" pe celebrul Mihai Costea !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close