FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dezvăluriri din interiorul clubului! Situația lui Șumudică a fost destul de gravă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 10:46

Marius Șumudică a avut mari probleme la meciul de aseară cu Dinamo, pierdut de Astra, scor 1-2. Antrenorul a plecat la spital în minutul 71 ,acuzînd palpitații.

Se pare că ultima decizie a conducerii, care nu i-a plătit pe angajați, l-a afectat mult pe Șumudică, el fiind supărat de faptul că toată lumea va pleca în vacanță fără bani.

"Ne-a spus încă dinaintea meciului că îl doare ceafa rău şi că-i bate inima prea repede. Şi că medicamentele pe care i le-a dat doctorul nu au avut efect. Era foarte supărat că jucătorii şi staff-ul ar putea pleca în vacanţă fără să fie plătiţi, deşi promisiunea a fost categorică după ce am semnat acceptul reeşalonării restanţelor.

Ziceau că pe 15 decembrie ne dau banii, dar nu a intrat nimic în cont. Urît, foarte urît", a precizat, sub protecţia anonimatului, unul dintre angajaţii de la Astra conform Digi.

Sursa citată susține că Șumudică a avut tensiunea 18 și în ciuda insistențelor medicilor de a rămîne internat, tehnicianul a plecat acasă pentru că se simțea mult mai bine.

Medicii spun că atunci cînd tensiunea depășește cotele normale, un om poate avea o senzație de sete continuă. Nu este o regulă, însă poate fi un semn. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
grandetorito
grandetorito  •  16 Decembrie 2015, 16:11

Doctorii au spus ca nu sufera de nicio boala si ca nu ar trebui sa aiba motive de ingrijorare. Stiinta bate, arta teatrala!

juliusmad
juliusmad  •  16 Decembrie 2015, 14:18
Postat de lapusneanul pe 16 Decembrie 2015, 13:51

dupa unele surse cica in galerie ar fi fost 301 de spartani ; )iar per total ,peste 6000 :)

ar trebui sa rad, sau ce?

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Decembrie 2015, 13:54
Postat de mixmax pe 16 Decembrie 2015, 13:03

Hai sa fim seriosi cu "boala" lui jumulica. "Palpitatiile" i s-au tras de la faptul ca stia ca meciul e blat si trebuia sa se pupe cu strambu' si sa dea niste interviuri dupa meci. Asa a scapat fara sa se dea in stamba si il mai si compatimeste lumea ca vezi doamne, saracul era sa-si jertfeasca viata pe teren. Boala lui jumulica a fost "blatita" si de aia se vindeca doar daca-l ia DNA-ul la tratament, nu prin spitale.

corect, asta e bolnav de blatita .. ii place sa bata campioana in prelungiri...curat murdar coane fanica :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează