FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICI

Dialog aprins între Laurenţiu Reghecampf şi Dinu Gheorghe » Ce propunere i-a făcut preşedintele Astrei

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 11:58

Laurenţiu Reghecampf a avut un dialog cu Dinu Gheorghe la DigiSport Special.

Antrenorul Stelei şi preşedintele Astrei s-au contrat pe marginea arbitrajului de la meciul direct, cînd roş-albaştrii l-au contestat pe Iszvan Kovacs.

"La meciul cu noi, Alexandru Deaconu a ieşit pe teren de gît cu patronul Astrei. E normal aşa ceva? Eu eram nervos şi am spus că nu vreau să mai arbitreze niciodată Kovacs pe Steaua", a spus Reghecampf.

Dinu Gheorghe i-a dat replica: "Nu ai zis aşa. Ai zis că n-o să mai arbitreze nici pe Steaua, nici pe Astra, niciodată. Eu îţi propun ca Tudor să nu mai arbitreze niciodată Steaua şi Kovacs pe Astra. Vrei aşa?"

"Eu nu pot să iau o astfel de decizie, nu pot decide asta", a răspuns antrenorul Stelei.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (79)
supereduardo10
supereduardo10  •  08 Ianuarie 2014, 09:28
Postat de 88gore88 pe 08 Ianuarie 2014, 04:58

Si Dinu Vama asta e un "personaj" in fotbalul mioritic...noi avem ce avem cu Steaua,ca doar suntem " de stanga" dar daca te uiti atent si la arbitrajele Astrei ajungi sa crezi ca nu sunt departe de cele ale Stelei de cand il au in conducere pe Vama.

Sa compari arbitrajele 5telei cu ale altor echipe in campionatul asta ori ti-a murit singurul neuron ori crezi ca toata lumea e prrostanaca si nu se pricepe la fotbal. Astfel de afirmatii merg doar la aplaudacii in majoritate gura casca care simpatizeaza cu steaua. Suporterii seriosi cunoasc fenomenul, iar arbitrajele prosteaua au fost incalificabile. O furaciune aproape etapa de etapa recunosctapana si de presa oierista. 5teaua era la mijlocul clasamentului fara bricheta si dima asa ca eu nu as mai scoate o vorba despre arbitraj sunteti penibil in frunte cu conducerea odioasei echipe

88gore88
88gore88  •  08 Ianuarie 2014, 04:58

Si Dinu Vama asta e un "personaj" in fotbalul mioritic...noi avem ce avem cu Steaua,ca doar suntem " de stanga" dar daca te uiti atent si la arbitrajele Astrei ajungi sa crezi ca nu sunt departe de cele ale Stelei de cand il au in conducere pe Vama.

redshow
redshow  •  07 Ianuarie 2014, 17:16

Oricat de arogant este Manelache il sustin neconditionat in disputa cu personaje ce Giovanii sau Dinu Voma, probabil doi din cei mai de rahat oameni care au calcat vreodata pe suprafata pamantului. Cei din catunul Giurgiu mai bine s-ar uita la evolutiile lor decat sa-i acuze pe altii

Vezi toate comentariile (79)
Comentează