FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dialog despre transferuri între Becali și Ilie Dumitrescu în direct la TV » Ce planuri are patronul Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2015 20:41

Gigi Becali a intrat într-un dialog cu Ilie Dumitrescu pe tema aducerii unui atacant la Steaua. Patronul campioanei l-a taxat din nou pe Gregory Tade, care a avut evoluții modeste pînă acum.

"Nu știu dacă vom mai aduce vreun jucător. Stai să vedem ce se întîmplă joi, sînt mai mulți factori aici, e vorba de bani. Eu vreau un atacant, aș da și 5 milioane pe el, dar cine îmi garantează că dă goluri.

Uite cum facem, eu dau 5 milioane și dacă nu e bun îmi dai 5% înapoi pentru el, dacă nu îți dau eu 30% din transferul următor", i-a zis Becali lui Dumitrescu la Digi.

Becali l-a criticat din nou pe atacantul Gregory Tade: "Ştiţi cît de greu mi-e şi cît de oftică mi-e că-i dau vreo 20.000 pe lună lui Tade? Mă costă 35.000 pe lună Tade. Dar are Mirel încredere în el. Mirel mi-a spus aşa: «Naşule, nu te pricepi la fotbal. Ăsta creează spaţii pentru ceilalţi.» Să dea Dumnezeu să mă înşel!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
irinaspi
irinaspi  •  19 August 2015, 10:30
Postat de 76dani pe 19 August 2015, 09:19

La cei care dau zeci de milioane pe jucatori cine le garanteaza ceva? Daca ti-ar garanta cineva ca-l vei vinde cu 10 milioane dupa ce-l cumperi cu 5, l-ai cumpara? :)))))

Daca ai fi tu in locul lui tot asa ai proceda...

ottobraun
ottobraun  •  19 August 2015, 09:53

hai Rosenborg *** pe clona!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1720417688180995
Alberta Serban  •  19 August 2015, 09:42

Poti da bani (nu 5 mil) pe jucatori cunoscuti gen Rusescu care-i liber si stii ce poate, Sukala si Sanmartean care ar pune ordine in 2 compartimente vraiste.Mai pune si un antrenor cu licenta Contra de ex. liber si el,ori Galca care ti-a luat 3 trofee.Nu te mai baga la echipa -greu nu-i asa?-, da-i obiective clare antrenorului plateste-l in functie de preformante nu neaparat cu salariu mare.Sigur te umpli de bani(singurul lucru pe care il venerezi)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close