FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI STEAUA - DINAMO

Dialog spumos între Dinu Gheorghe şi Valeriu Argăseală! Declaraţii acide: "Încet-încet! Nu vă mai agitaţi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2015 21:39

Valeriu Argăseală şi Dinu Gheorghe s-au duelat în direct la DigiSport asta după ce oficialul dinamovist s-a arătat deranjat de faptul că preşedintele Stelei vrea să discute în Comitetul Executiv despre prestaţia slabă a lui Sebastian Colţescu de la meciul cu Astra.

Dinu Gheorghe: ”Dumneavoastră ați declarat, domnule Argăseală, că o să discutați în Comitetul Executiv, nu eu am spus asta!”

Valeriu Argăseală: ”Foarte bine, o să discut, pentru că sunt membru în CEx și am dreptul ăsta. O să discut în CEx în momentul în care va fi pe ordinea de zi această problemă.

Eu am informat LPF, așa cum trebuie să faceți și cei de la alte cluburi dacă sînteți nemulțumiți, nu să vorbiți pe la televizor. Eu am trimis la Ligă, LPF a trimis la CEx, aceasta e procedura pe care trebuie s-o facă orice club”.

Dinu Gheorghe: ”Asta cu vorbitul, vă rog eu frumos, nu ne impuneți ce să vorbim și cînd. Vorbim unde vrem fiecare, că de-aia e democrație”

Valeriu Argăseală: „Puteți să vorbiți, dar nici dumneavoastră să nu mai...”

Dinu Gheorghe: „Dar nu-mi mai impuneți...”

Valeriu Argăseală: „Dar nici dumneavoastră nu puteți să-mi impuneți, domnul Dinu!”

Dinu Gheorghe: „Eu nu vă impun nimic, vorbiți ce vreți, unde vreți...”

Valeriu Argăseală: „Încet-încet! Nu vă mai agitați...”

Dinu Gheorghe: „Eu nu mă agit, dumneavoastră vă agitați. Eu nu am meci mîine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  20 August 2015, 11:16
Postat de alex91ro pe 20 August 2015, 08:49

vasilica stai cuminte ca la gigi tv steaua este pupata in fund seara de seara, lasa-ne cu comunistii tai ***, voi trebuia sa va desfiintati in decembrie 89. Nu vorbi tu de hotii cand toata istoria voastra a fost o furaciune continua

*** ;) invata istorie gogule nu mai vorbi de comunisti fara sa sti despre ce vorbesti ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  20 August 2015, 11:07
Postat de Vasiliu Daniel pe 20 August 2015, 11:06

+ ca dinamovistii din cauza ca ei nu prea au sanse sa ne bata .. (se bucurau ca romanii de revelion ca au facut egal cu steaua :))) ) .. se bazeaza pe chelsea real madrid sa bata steaua :))) si ma oftic .. ca eu nu pot sa zic ca tin cu elfi , bucatari din insule cu 30 locuitori .. nu de alta dar pana sa joace cu dinamo nu am auzit de ei :)))

a da .. ce dinamo.. FCD .. am vazut ca va place sa ne copiati :)))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  20 August 2015, 11:06
Postat de zidane92 pe 20 August 2015, 10:37

Asta e Dinamo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mor fecesebistii de invidie ca Dinamo a inviat nu mai e echipa aia de 2 lei din ultimele 2 sezoane cu un antrenor poreclit pe buna dreptate cap de ciment pentru ca e cel mai slab antrenor din istoria lui dinamo si a ligii 1 un om cu *** la fel ca ghencistii, in conducere avem unul uns cu toate alifiile care stie tot ce misca si se ia de gat cu *** de la fecesebe nu mai comunistul ala *** cu stereotipurile alea ingrozitoare manager sportiv e un simbol danciulescu nu un agramat ca bobar si peste toate aceeasi peluza minunata care duce Dinamo spre al 19-lea titlu de campioana la finalul sezonului! Diseara trup si suflet cu rosenborg sunt norvegian de mic :))))))))))))))

+ ca dinamovistii din cauza ca ei nu prea au sanse sa ne bata .. (se bucurau ca romanii de revelion ca au facut egal cu steaua :))) ) .. se bazeaza pe chelsea real madrid sa bata steaua :))) si ma oftic .. ca eu nu pot sa zic ca tin cu elfi , bucatari din insule cu 30 locuitori .. nu de alta dar pana sa joace cu dinamo nu am auzit de ei :)))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează