FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Dică a dezvăluit ce probleme de lot are la FCSB » Ce se întâmplă cu Golofca: "Așa am decis eu"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 12:33

Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă susținută înaintea meciului cu FC Voluntari despre situația accidentărilor de la echipă, dar și despre absența lui Golofca din lotul echipei pentru meciul de vineri.

"Pintilii are o accidentare mai gravă, face antrenament separat de când a venit de la națională. Coman a făcut azi primul antrenament cu echipa, Denis se antrenează cu echipa, dar are problema cu pubalgia.

Man a început antrenamentul cu echipa de trei zile. Este puțină oboseală la jucătorii veniți de la națională, trebuie să încerc să introduc jucătorii care sunt într-o formă fizică bună", a spus Dică la conferința de presă. 

În ce-l privește pe Golofca, exclus din lot din cauza unor probleme disciplinare, Dică susține că a fost decizia lui să nu se bazeze pe jucător la partida cu ilfovenii, deși Golofca a fost iertat de Gigi Becali (detalii AICI).

"Golofca nu e în lot pentru meci. Așa am decis eu. Am considerat că sunt alți jucători care merită să fie în lot. Depinde de el dacă va mai fi în echipă. Am avut o discuție cu el, dar rămâne între noi", a adăugat Dică. 

  • Meciul dintre FC Voluntari și FCSB se joacă vineri, de la ora 20:45 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

"Cei de la Voluntari o văd pe CFR campioană. Antrenorul lor e un dinamovist, are o motivație în plus contra Stelei. Mă bucur că Tudorie s-a impus la Voluntari, la noi nu avea șanse, cu Alibec și Gnohere" Nicolae Dică

"Sunt sigur că Alibec va avea evoluții bune de acum încoolo și că va avea o ofertă bună de la una din echipele bune din Europa" Nicolae Dică

"Am făcut foarte mulți pași greșiți în tur, sperăm să nu se mai întâmple la fel în retur, am făcut foarte multe egaluri. Pubalgia m-a chinuit foarte mult timp, sper ca Alibec să-și revină, să apucăm pe final de an să jucăm împreună" Constantin Budescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  12 Octombrie 2017, 19:52

Si arbitrii...Pe ce posturi...joaca?

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  12 Octombrie 2017, 18:04

De câte ori declari ,,așa am hotărât eu,, asta înseamnă de fapt că nu tu hotărăști ci gheorghe o face, așa că mai bine taci slugă !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează