FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică aduce un fost coleg la FCSB: "Am înțeles că vine și el" » Marele avantaj al noului antrenor stelist: "Rădoi nu a avut asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 12:30

Dorin Goian, fost coleg cu Nicolae Dică la FCSB, a vorbit despre numirea fostului atacat ca antrenor la echipa roș-albastră. 

Goian a anunțat că și Cornel Cernea, fost portar la echipa roș-albastră, va fi numit în staff-ul celor de la FCSB. În prezent, Cernea este antrenor cu portarii la SCM Pitești, echipă antrenată de Dică.

"Mă bucur foarte mult pentu Dică. Consider că Gigi Becali a făcut cea mai bună alegere. Șumudică nu avea ce să caute la Steaua. Nu am nimic personal cu Șumi, dar trecutul său rapidist și conflictele pe care le-a tot avut în ultimii ani cu fanii Stelei nu-l recomandau să vină el la Steaua.

Nu uitați nici de răutățile pe care le-a avut față de Dică acum câteva luni și cum i-a vorbit. Dică este un băiat extrem de bun și cred că are un avantaj față de Mirel Rădoi. El îl are pe MM alături. Mirel nu l-a avut pe MM, iar asta s-a simțit. Am înțeles că o să vină Cornel Cernea", a spus Goian pentru fanatik.

Cernea, 41 de ani, a jucat la Petrolul, Oțelul, FCSB, Unirea Alba Iulie, Victoria Brănești, Unirea Urziceni și Farul. La FCSB a jucat între 2005 și 2009.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Mai 2017, 22:57

Se strâng toți *** la echipa asta ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jim_raynor
jim_raynor  •  18 Mai 2017, 17:03
Postat de iosif_.vs pe 18 Mai 2017, 13:45

Poza asta e de la petrecerea de dupa meciul cu Middlesbrough? Ce amintiri frumoase..

faceau un trio cu "i love you Boro!":)))))

onduku
onduku  •  18 Mai 2017, 15:14

Sper ca nu-l schimba pe Tene cu Cernea. Tene e excelent! El e motivul pentru care Nita e atat de bun. E un antrenor modern, nu de Liga 3 ca Cernea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează