FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică e dezamăgit de cei care-l critică și vorbește despre demisie + Care au fost cele mai grele momente la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 19:21

Nicolae Dică, 38 de ani, a vorbit despre oamenii din fotbal care-l critică pentru felul în care joacă FCSB și spune că e foarte dezamăgit de atitudinea lor.

”Sigur că sunt dezamăgit de critici, probabil acei oameni care vorbesc întotdeauna negativ despre mine...unii dintre ei au jucat și ei fotbal și știu ce înseamnă să lucrezi la o echipă atât de mare precum e Steaua. Dar eu voi încerca să îmi fac treaba și să le schimb părerea.

Acei oameni care mi-au cerut demisia o fac de vreo cinci meciuri, o fac din minutul 1 al fiecărui meci. Sunt aceleași persoane cărora de atâtea meciuri nu le convine nimic. Și dacă luăm titlul se vor găsi unele persoane care să mă judece. Dar mai e până acolo, eu mă gândesc doar la meciul contra Craiovei”, a declarat Dică la Pro TV.

Dică a vorbit și despre cele mai dificile momente la cârma roș-albaștrilor: ”Cel mai greu moment a fost in sezonul trecut dupa meciul pierdut contra Viitorului. In acest sezon, dupa meciul cu Rapid Viena”.

FCSB e pe primul loc în Liga 1 după 11 meciuri, cu 21 de puncte. Trupa lui Dică urmează să joace duminică la Craiova, de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  20 Octombrie 2018, 00:56

Are dreptate Dica. E ca si cum s-ar da pe la toate ziarele si televiziunile ca si-a dat demisia femeia de serviciu de la scara C.

adi2008
adi2008  •  19 Octombrie 2018, 22:27

Lasati-l pe Dica sa se ocupe de Europa League

the_cobbler
the_cobbler  •  19 Octombrie 2018, 20:28
Postat de gerula.xi pe 19 Octombrie 2018, 20:21

Ce glumă de antrenor e și Dică.. și se mai miră că lumea îl critică și râde de el.. Păi ce respect poate el să inspire, dacă echipa nu joacă nimic???

Tovarășe Gerula, Bibirică I. Alexandru spune că (și) el tot după "ABC-dar" a învățat în clasa întâi. Nu cumva ați fost colegi de bancă ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează