FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică dezbate trei mari probleme de la FCSB: „Dacă pe la spate mă înjuri, nu înseamnă că mă respecți”

Nicolae Dică pe banca lui FCSB
Nicolae Dică pe banca lui FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 21:07

Nicolae Dică a vorbit despre 3 mari probleme cu care Mihai Teja se va confrunta la FCSB în actualul sezon.

1. Sistemul de joc

Teja a anunțat că va juca într-un sistem 4-3-3, dar Dică susține că echipa nu are jucători de așa natură.

„N-aș vrea să vorbesc despre ce se întâmplă la Steaua. Antrenorul de acolo cunoaște jucătorii și știe ce are de făcut. Trebuie să ai jucători pentru a juca un anumit sistem. Și eu am încercat să jucăm 4-3-3, dar când am început campionatul am făcut-o doar în prima etapă și atât. Eu am folosit în anumite jocuri 4-3-3 pe faza defensivă. S-a întâmplat asta la meciul cu Craiova. Pe faza ofensivă devenea 4-2-3-1”, a spus Dică la TV Telekom Sport.

2. Căpitanul de la FCSB

Teja susține că următorul căpitan al echipei va fi ales printr-un vot în vestiar de jucători, pe când Dică spune că pe vremea sa el și-a dorit anumiți jucători să poarte banderola.

„Prima dată am ales eu căpitanii când am venit la Steaua. Mi-am dorit ca Tănase să fie primul căpitan, apoi Bălașa. Dacă Teja decide să lase jucătorii să decidă... Din punctul meu de vedere Pintilii era cel care trebuia să fie căpitan, dar el n-a dorit. Din discuția pe care am avut-o eu cu el, mi-a zis că nu dorește”, a adăugat Dică.

3. „Nick” vs Mihai

Nicolae Dică le-a spus jucătorilor să-i pot spune „Nick” la antrenamente pe când o antrena pe FCSB, în timp ce Teja le-a zis clar fotbaliștilor săi să nu-l strige pe numele mic.

„Când mă uit și văd atâtea comentarii că îi lăsam pe jucători să-mi spună pe nume... Eu am avut antrenori ca Olăroiu căruia îi ziceam Oli, lui Zenga îi spunea Walter, iar lui Hagi îi spuneam Gică. Dacă mă strigi Mister și pe la spate mă înjuri, asta nu înseamnă că mă respecți”, a încheiat Dică.

Citește și:

Nicolae Dică: „Dacă Gheorghe Hagi juca în zilele noastre, era la nivelul lui Messi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
smile16
smile16  •  14 Ianuarie 2019, 11:34

daca ati putea sa va detasati de ura fata de jiji poate ati putea fi obiectivi, va legati de decizii juridice emise la comenzi politice si uitati ce ati trait, uitati unde este palmaresul in ziua de azi, uitati cum ne percepe toata lumea fotbalului din europa si din tara FCSB=STEAUA = CONTINUITATE

herman25
herman25  •  14 Ianuarie 2019, 05:25
Postat de smile16 pe 14 Ianuarie 2019, 00:36

FCSB = STEAUA = CONTINUITATE CSA = CLUBUL SUROGAT AL ARMATEI Ai zis bine CLUBUL ARMATEI E IN LIGA 4 dar FCSTEAUA E IN LIGA 1,

Pentru prosti asa o fi.

smile16
smile16  •  14 Ianuarie 2019, 00:36
Postat de martinpen pe 14 Ianuarie 2019, 00:24

Care Steaua? Ca eu stiu doar echipa Armatei, in Liga a 4-a... In Liga 1 e o echipa, fcsb, scrie in actele pe care le flutura Becali la tv.

FCSB = STEAUA = CONTINUITATE CSA = CLUBUL SUROGAT AL ARMATEI Ai zis bine CLUBUL ARMATEI E IN LIGA 4 dar FCSTEAUA E IN LIGA 1,

Vezi toate comentariile (9)
Comentează