FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, ignorat de toată lumea? Becali și Contra își alocă merite la FCSB: "Am văzut asta după ce am discutat cu el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 13:28

Selecționerul Cosmin Contra ignoră forma dezastruoasă a lui Alibec, îl tratează în continuare ca pe un om important. L-a convocat la o discuție despre problemele pe care le are atacantul.

Atacantul a răspuns acestei propuneri și ieri a fost la întâlnirea cu noul selecționer și Adrian Mutu.  "Eu zic că poate fi convocat la națională și un atacant fără gol marcat în campionat", a zis Contra la TV DigiSport.

"Nu contează doar golurile marcate, trebuie să privim și alte elemente din evoluția unui jucător", a argumentat selecționerul.

Contra a discutat deja cu Budescu și crede că l-a convins pe acesta să facă și faza de apărare mai des. Asta după ce Dică este luat de multe ori peste picior că Gigi Becali se implică la echipă, selecționerul fiind acum al doilea om care-și alocă unele merite:

"I-am explicat ce vreau de la el și văd că a înțeles, în meciul cu Craiova am rămas impresionat plăcut când am văzut o cursă de 70 de metri a lui Budescu ca să contribuie în apărare. Bravo lui!".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2017, 17:59

Dupa Cartof Daună, Contra Curent si Mutu Nară-Largă sunt urmatorii care vor rata calificarea amaratei nationale din Romania la turneele finale din 2020 si 2022, iar in preliminariile pentru CM 2026 camerele Eurovision il vor surprinde pe selectionerul Yedi cum va freca de zor celebrele matanii ale tatalui sau implorand pe BarbaCot pentru un izbavitor gol egalizator in min 90+9 al fantasticului match de baraj cu Vaticanul, in urma caruia va fi obtinuta calificarea la turneul final alaturi de alte 99 de nationale calificate, 20 din oficiu. Echipa perdanta va fi Groenlanda, in ciuda a 2 egaluri, unul pe Nacional Arena, cu un hattrick marcat de Frammursson, toate din foarfeca lateral dreapta contra vantului polar.

daweroirl
daweroirl  •  04 Noiembrie 2017, 17:44
Postat de nebraska pe 04 Noiembrie 2017, 16:25

ion palnie prostu zis nea prostată.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  04 Noiembrie 2017, 17:12

Contra ne-a ajutat; a distrus Dinamo.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează