FOTBAL  »  LIGA 1  »  CHIAJNA - MIOVENI 3-1

Dică îl contrazice pe arbitru: "Nu meritam să fiu eliminat"

Nicolae Dica a fost eliminat in meciul de la Chiajna pentru un cot in figura aplicat lui Vitinha
Nicolae Dica a fost eliminat in meciul de la Chiajna pentru un cot in figura aplicat lui Vitinha

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 22:01

Atacantul Nicolae Dică a declarat că nu merita să fie eliminat la meciul pierdut de CS Mioveni, scor 1-3, în deplasare, cu formaţia Concordia Chiajna, în etapa a XII-a a Ligii I.

"Cred că nu meritam să fiu eliminat, nu am avut nicio intenţie să-l lovesc pe Vitinha, dar el fiind mai scund a intrat sub cotul meu. Iniţial arbitrul mi-a dat galben, iar apoi a revenit şi mi-a dat roşu. El urmărea pe cineva de la noi şi nu a văzut că trebuia să-l elimine pe jucătorul Chiajnei, care mai avea un galben înainte de faza penaltiului. Chiajna doar aşa ne putea învinge astăzi", a afirmat Nicolae Dică.

Tehnicianul echipei CS Mioven, Mihai Stoichiţă, a declarat că va lua o sfoară "pentru a le lega mâinile jucătorilor": "Dintr-un dezastru pentru Chiajna s-a transformat în unul pentru noi. O să iau o sfoară, să-i leg de mâini pe jucătorii mei. La faza penaltiului trebuia să-l elimine pe Radu. Dică nu a avut intenţia de a-l lovi pe Vitinha".

Antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, Laurenţiu Diniţă, a declarat că victoria echipei sale a fost muncită şi a contat foarte mult şi jucătorul în plus: "Nu ne aşteptam să avem aşa puţine puncte după 12 etape. Acum mergem mai liniştiţi la Steaua".

Formaţia Concordia Chiajna a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, reuşind să obţină astfel a doua victorie în primul eşalon. Pentru Concordia au marcat Radu '19, Bălţoi '65 (penalti) şi Iliescu '74, iar pentru CS Mioveni a înscris Nicolae Dică '13 (penalti). (sursa mediafax)

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (3)
sebaa
sebaa  •  01 Noiembrie 2011, 00:10

"Acum mergem mai liniştiţi la Steaua"...

doctorvlad
doctorvlad  •  31 Octombrie 2011, 23:23

Du te dica,du te tareeeeeeeeee

mpanciuc
mpanciuc  •  31 Octombrie 2011, 23:20

Dica las-o balta ca oricum Mioveniul de la inceputul campionatului joaca mereu in 9 oameni deoarece tu si cu RICA sunteti inexistenti.Eu cred ca dica si cu rica ar trebui sa arunce prosopul altfel ma tem ca Mioveniul va ramane cu 8 puncte dupa 34 de etape

Vezi toate comentariile (3)
Comentează