FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB, 20:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Dică își joacă postul la FCSB: "Nu mai sunt liniștit nici când câștig"

Articol de , - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 12:21

Nicolae Dică își joacă postul azi și în derby-ul cu CFR Cluj, de sâmbăta viitoare: ”Nu mai sunt liniștit nici când câștig!”. Trebuie să rămână aproape de lider ca s-o mai antreneze pe FCSB și în 2019

Antrenorul s-a resemnat cu statutul de tehnician care merge pe sârmă de la o etapă la alta, gata oricând să cadă, sacrificat de patron. E la trei puncte în spatele lui CFR și ar trebui să rămână la distanța asta ori s-o mișcoreze ca să-și salveze postul. Altfel, FCSB va avea alt tehnician din 2019.

Nicolae a devenit obișnuit cu amenințarea: "Nu există vreo săptămână liniștită la Steaua. Întotdeauna sunt probleme după o înfrângere, dar liniște nu e nici în urma victoriilor. N-ar trebui să mai facem nuntă la victorii și înmormântare la eșecuri!". Favorit să-l înlocuiască pe Dică e Mihai Teja, de la Gaz Metan, un antrenor pe care-l apreciază și Becali, și managerul Mihai Stoica.

Patronul condiționează colaborarea cu Dică de rezultatele din ultimele două partide de anul acesta deoarece a devenit conștient de dificultatea cu care se recuperează punctele. De trei ani, FCSB caută să "topească" spre final distanța față de lider și nu reușește niciodată.

Astra, Viitorul și CFR au câștigat titluri din concurența cu roș-albaștrii. Runda aceasta conține un program care le-ar permite steliștilor să se mai apropie de Cluj, cu condiția să câștige la Botoșani. Campioana în exercițiu va avea o deplasare mai grea, teoretic, la Viitorul.

"Dică e om bun, nu-l dau afară ca să nu se supere nevasta, copiii lui. Ca om, are respectul meu. Ca antrenor, să mă ierte! Nu văd un stil de joc, nu văd niciun progres. Mă sună lumea și mă roagă să schimb antrenorul!" Gigi Becali, patron FCSB

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
doomrann
doomrann  •  16 Decembrie 2018, 14:44

cum bah dica sa te umilesti in halul asta pentru 8 mii de euro? adica tu vrei sa faci ca radoi si pana nu duci Steaua la 12 puncte de lider nu pleci,adica pana nu ne distrugi nu pleci. tine bah minte ca,daca bati in seara asta Steaua este pe primul loc,deci trebuie sa bati.

2212007415740774
Iulian Dumitrescu  •  16 Decembrie 2018, 14:06
Postat de Sorin Dreyer pe 16 Decembrie 2018, 13:55

Bai jurnalistii lui peste,ce o bagati cu sacrificatul? Peste tot in lume un antrenor fara rezultate este concediat!Ce rezultate a avut Dica? In afara de primavara europeana nimic. Si dupa Reghe,Dica a stat cel mai mult la Steaua,fara sa dovedeasca nimic! Un antrenor care ia bataie de la Chiajna acasa, de la Sepsi patru goluri, si trei de la Hermannstadt,nu are ce cauta pe banca! Nu a facut nimic,tactica,joc disciplina,daruire,nimic! E dat pe drept afara.

bravo SORIN,asa este,dica a fost si este un antrenor mediocru de liga3a....atit,ce calitati si performante ca antrenor l-au adus la fcsb?

2212007415740774
Iulian Dumitrescu  •  16 Decembrie 2018, 14:03

fecebist sau ne_febist,important e faptul ca dica nu e antrenor,e ce vreti voi,dar antrenor.......anul trecut nu a fost in stare sa pastreze locul 1 pe care il cucerise pt putin timp,la fel si anul acesta,in CUPA ROMANIEI si anul trecut si anul acesta a pierdut in fata unor echipe mult inferioare fcsb,si aici a dovedit incompetenta,anul trecut a pierdut locul 1 din grupa Europa League,nefiind in stare sa pastreze primul loc in ultimul meci,anul acesta a pierdut calificarea in grupele Europa Leagu,tot datorita unor strategii tactice de abordare gresite,pt aceste lipsuri,trebuia sa raspunda cu functia imediat dupe campionatul trecut.....ve-ti zice ca becali face,drege.....GRESIT,daca esti antrenor,stii sa vorbesti cu jucatorii,sa ii faci sa te inteleaga tactic ce vrei de la ei,unde sa stea si cum sa stea in teren....dar cind tu dica ai 3-4 vorbe de ordin tactic si alea la general.....cu "tranzitie pozitiva"......atunci se alege prafu asa cum s-a ales cu dica antrenor si campionatul trecut,si in CUPA ROMANIEI de anul trecut si anul acesta,si in cupele europene,practic a PIERDUT TOT ce se putea pierde,pt ca becali zice pe cine si cind sa bagi,dar i-a vezi,de ce zice asta,inseamna ca de multe ori tu dica nu ai fost in stare ca antrenor sa faci fcsb sa joace fotbal,totul din intimplare,de ce face gigi schimbari? Inseamna ca tu dica nici aici nu esti in stare sa vezi ce jucator de pe banca de rezerve te-ar putea ajuta cind intra sa joace,asa ca dica...du-te

Vezi toate comentariile (5)
Comentează