FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

Dică, mesaj clar pentru Alibec la finalul meciului cu Viitorul: "Poate se transferă până atunci, aceia sunt jucătorii prioritari pentru mine"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 09:18

În ciuda faptului că săptămâna trecută s-a antrenat alături de echipă, Denis Alibec nu a fost inclus de Nicolae Dică în lotul celor de la FCSB pentru meciul cu Viitorul (2-0), iar la finalul meciului antrenorul a avut un mesaj clar pentru atacant.

Dică a recunoscut că Alibec nu a avut probleme medicale și a lăsat să se înțeleagă că jucătorul de 26 de ani nu face suficiente sacrificii pentru echipă, motiv pentru care probabil va pleca în iarnă.

"Așa am decis, să nu fie în lot pentru acest meci. Nu a avut nicio problemă medicală, asta a fost decizia mea, atât vă pot spune. Nu mă întrebați acum ce se va întâmpla cu Alibec peste două luni. Mai avem de muncit foarte mult și vom vedea, poate se va transefera până atunci.

Depinde de fiecare jucător cum se antrenează, dacă e dispus să facă sacrificii pentru această echipă. Acei jucători sunt prioritari pentru mine. Nu am mai vorbit cu Denis în ultima perioadă față în față. Eu nu am de unde să știu ce își dorește Alibec. Dacă va avea o ofertă bună pentru el și pentru club, cu siguranță va pleca", a spus Dică la finalul meciului cu Viitorul, citat de TV Digi Sport.

În condițiile în care nu a făcut parte din planurile lui Dică pentru meciul cu Viitorul, Alibec a plecat din București alături de un grup de prieteni și a fost surprins la schi (detalii AICI). Regulamentul de ordine interioară de la FCSB le interzice jucătorilor prcaticarea acestui sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
137271543702964
Terry Terryus Terry  •  18 Decembrie 2017, 15:48

FCSb nu sta in Alibec, are jucatori mult mai importanti decat acesta pe care sa se bazeze.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  18 Decembrie 2017, 13:47

Se năruie visul lui Becali că va lua 15 milioane pe el.A păcălit destul pe Anderlect cu Stanciu,se prind oamenii că aici e talcioc cu jucători.

utraian
utraian  •  18 Decembrie 2017, 12:11

N-o fi Dica un mare comunicator si motivator, dar adevarul e ca nu poti face fotbalist din Alibec, pentru ca el insusi nu vrea. In mod normal nici n-ar trebui sa existe atata munca de lamurire. Prea multe fite... Cand i s-a spus ca trebuie sa slabeasca , a replicat cu "ce, vreti sa cad din picioare?", nicio problema , la Euro a cazut cu toate cele 90 de kg pe un picior si s-a rupt. Apoi nenea Alibec alias TakeWithBread vrea sa stea 7-8 ore pe zi intepenit in fotoliu pe Counter-strike si daca se poate sa nici nu aiba efecte negative asupra organismului... Comentarii mereu cand se plimba pe teren si e schimbat, comentarii nelipsite la orice decizie a arbitrului, mai adaugam si accidentari fake si e clar. Poate unii nu vor sa fie fotbalisti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează