FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

Dică și-a schimbat atitudinea! Gigi Becali a dezvăluit o discuție cu antrenorul: "Mi-a zis că-l pot da afară, dar el nu va face asta"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 23:13

Gigi Becali susține că nu e supărat pe Nicolae Dică, deși FCSB are două înfrângeri consecutive în campionat (0-1 cu Iași și 0-2 cu Astra).

Patronul roș-albaștrilor spune însă că nu va mai anunța echipa de start, așa cum o face de obicei, pentru că a fost avertizat de Nicolae Dică.

"Nu mă mai întrebați de echipă, mi-a zis Dică să nu mai zic echipa. Chiar mi-a zis ieri că nu-mi va mai spune primul «11». Ce să-i fac, să-l bat? Mi-a zis că-l pot da afară, dar el nu-mi mai zice echipa.

L-am întrebat ce echipă folosește azi și mi-a spus că nu-mi zice pentru că eu o dau la televizor. M-am enervat, dar asta e. La ora asta Dică e antrenorul numărul 1 din România, a calificat echipa în primăvara europeană", a declarat Becali la TV Digi Sport.

clipboard01

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
ray51
ray51  •  27 Noiembrie 2017, 11:35

Nici ca Dica, dar nici ca Piti. Asta daca nu esti atent (desi tu-l platesti!) iti trage covorul imediat.

289314878161625
Barbu Constantin  •  27 Noiembrie 2017, 11:33

Becali daca ar vrea sa faca performanta in europa l-ar aduce pe Ioan Andone ( 11 puncte in Champions League) dar el vrea sa fie inconjurat numai de sclavi.

corsair83
corsair83  •  27 Noiembrie 2017, 11:05

Inca mai duce de nas pe multi creduli cu astfel de declaratii menite sa duca in eroare. Fraze scoase din burta de la Becali, Dica nu avea tupeul sa-i spuna ciobanului asa ceva pt ca era rugat in secunda urmatoare sa plece de la club si asa-i de umplutura pe acolo. Cata umilinta trebuie sa suporti cand patronul nu numai ca-ti da primul 11 dar iti si mai spune ca etapa viitoare va fi in teren X, Y, Z si exact asa se intampla mereu. Pe Dica il poti compara foarte bine cu Theon Greyjoy din Game of Throne- si ala a suportat o gramada saracul

Vezi toate comentariile (24)
Comentează