FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Dilema lui Olaroiu: sa continue la Steaua sau sa plece?

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2007 00:00

"Daca va mai ramine Olaroiu si in sezonul urmator? Sincer? Chiar nu stiu. Eu mi-as dori, dar el va decide", a declarat zilele trecute Radoi, care a redeschis astfel subiectul privind incertitudinea de pe banca Stelei dupa terminarea actualului campionat. Apropiati ai lui Olaroiu sustin ca el e tot mai tentat sa renunte dupa meciul cu Jiul, de miercurea viitoare, din ultima etapa. Care sint argumentele?
1. Becali impune schimbarile si transferurile
Cel mai mult l-a deranjat pe Oli faptul ca Becali s-a bagat peste el la aproape toate meciurile Stelei din 2007, solicitind in mod clar ce schimbari sa faca. In plus si la transferuri politica e decisa tot de patron, care a anuntat deja ca Andrey, Stancu si Saban vor fi exlcusi, in timp ce Elton si Thereau sint transferabili. Neavind nici un cuvint de spus in toata aceasta strategie, Olaroiu se simte tot mai mult in plus.
2. Radoi dicteaza in vestiar
Un al doilea motiv: el nu are niciodata primul si ultimul cuvint in vestiar, acolo unde dicteaza capitanul Radoi. Acest lucru a fost confirmat chiar de MM: "In cabina nu decide nici managerul, nici antrenorul, nimeni in afara lui Mirel, el e seful".
3. E contestat de fani
In fine, Oli s-a aratat extrem de dezamagit de faptul ca fanii il contesta tot mai violent in ultima vreme. Chiar la meciul cu FC National i s-a cerut demisia, iar la final, desi cistigase cu 3-0, antrenorul a plecat cu capul in pamint la vestiare.


De ce il vrea Becali
Gigi a continuat sa sustina ca "eu nu-l voi da afara pe Olaroiu la vara". De ce si-l doreste Becali? In primul rind, pentru ca Oli a avut rezultate notabile in ultimul an si jumatate si, apoi, pentru ca este un tehnician pe care il poate controla si peste care se poate baga. "Care-i problema daca ii dau eu telefon lui Oli in timpul meciurilor sau daca dupa ce impun eu schimbarile rezultatul e pozitiv? Daca echipa cistiga, e bine cum fac eu", a declarat Becali.

MM: "Gigi face echipa"
Pentru prima data de cind s-a despartit de Steaua, MM a atacat direct cuplul Becali-Olaroiu, acuzindu-l pe primul ca n-are masura atunci cind se implica in echipa, iar pe tehnician ca accepta presiunile patronului. "Becali e cel care face echipa la Steaua si eu eram singurul care aveam curajul sa-i spun verde in fata ca e anormal sa se comporte asa", a declarat MM pentru Jurnalul National.

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (6)
maresalul_nr.one
maresalul_nr.one  •  23 Octombrie 2011, 02:26

nimic ?

maresalul_nr.one
maresalul_nr.one  •  23 Octombrie 2011, 02:26

nimic ?

maresalul_nr.one
maresalul_nr.one  •  23 Octombrie 2011, 02:24

nimic ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează