FOTBAL  »  Superliga  »  

Din cauza bălţilor de la Săftica, dinamoviştii s-au antrenat în Ştefan cel Mare :S

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Elevii lui Cornel Ţălnar au intrat în cantonament de ieri, însă nu s-au putut antrena azi pe terenurile de la Săftica întrucît acestea mustesc de apă, drenajul fiind unul destul de prost. Dinamoviştii au fost nevoiţi să se îmbarce în autocar şi să se deplaseze în Ştefan cel Mare, unde s-au pregătit pe stadionul "Florea Dumitrache".

Avînd în vedere condiţiile meteorologice, roş-albii nu s-au antrenat pe arena Dinamo pentru a nu strica suprafaţa de joc în perspectiva partidei cu Ceahlăul, de mîine.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  05 Martie 2010, 16:46

La cate fite au in cap baietii ar trebui sa-I lase sa joace acolo, poate isi aduc aminte de unde au plecat si isi dau si ei seama ce inseamna de fapt fotbalul si ca trebuie sa muncesti ca sa ajungi sa ai valoare.

 •  05 Martie 2010, 16:40

Oamenii nu mai pot juca decat pe gazon perfect uscat. Ar trebui sa-I lase sa joace in mocirla poate asa ar da si ei rezultate mai bune. Prin 80 jucau bietii fotbalisti in noroaie pan la brau cateodata si tot au facut istorie, astia nu-s in stare decat sa faca figuri si sa aiba pretentii.

legoolas
legoolas  •  05 Martie 2010, 15:21

daca ninge sau ploua,numai vin maine... avem un noroc,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează