FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a depășit obstacolul birocratic din calea noului stadion: „Directorul CNI a confirmat în această seară”

Fanii din programul DDB au făcut un anunț major în privința proiectului noului stadion al lui Dinamo.
Fanii din programul DDB au făcut un anunț major în privința proiectului noului stadion al lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 21:21 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 08:32

Fanii din programul DDB au făcut un anunț major în privința proiectului noului stadion al lui Dinamo. 

Proiectul noii arene din Ștefan cel Mare părea un mit. Fanii discutau și visau la acest lucru, dar nimic palpabil nu apărea.

Astăzi, într-un mesaj intern din DDB, s-a transmis că Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a semnat contractul pentru locația viitoarei arene. Ar urma să fie ridicată în locul stadionului actual, nu în zona velodromului, cum prevedea varianta anterioară. 

Cine profită de excluderea lui Steliano Filip din lotul lui Dinamo
Dinamo
Cine profită de excluderea lui Steliano Filip din lotul lui Dinamo

În același timp, fanii susțin că a fost realizată și documentația preliminară pentru studiile de fezabilitate și prefezabilitate. Afirmațiile au fost făcute de Adrian Cefalan, director CNI, într-o emisiune la Playsport. Următorul pas este scoaterea la licitație a proiectului propriu-zis. Ultimul cuvânt în privința formei, capacității și a dotărilor ar trebui să îl aibă CS Dinamo. 

Fanii lui Dinamo, anunț despre noul stadion 

„Intr-o declaratie data in aceasta seara, dl. Adrian Cefalan - Director Investitii al Companiei Nationale de Investitii - a confirmat ca a fost depasit obstacolul birocratic anuntat luna trecuta (rezilierea contractului semnat cu CS Dinamo pentru vechiul amplasament - Velodrom), semnându-se deja contractul pentru locatia stadionului central.

Totodata este aproape finalizata documentația preliminară de studiu de prefezabilitate si fezabilitate (nr de locuri fiind cel mai important detaliu), urmand ca in curand sa fie licitat si semnat contractul in acest sens pentru predarea acestora de catre proiectantii si arhitectii care le vor întocmi (2-3 luni pana la predare termen estimativ), apoi beneficiarul CS Dinamo va aviza forma/capacitatea/designul final!”, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook „Noul stadion Dinamo”. 

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații despre situația de la Dinamo: „Se desființează, vă zic sigur”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Cine profită de excluderea lui Steliano Filip din lotul lui Dinamo

EXCLUSIV Gabi Torje susține că nu ia în calcul să plece de la Dinamo: „Mintea mea este doar aici, la clubul pe care îl iubesc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Decembrie 2021, 13:58
Postat de Clau Alex Berdei pe 07 Decembrie 2021, 22:42

Oare chiar este nevoie de al cincilea stadion nou in Bucuresti?INTER si MILAN impart acelasi stadion,ROMA si LAZIO la fel.Chiar isi bat joc de banul public! Fara sa mai vorbim ca BRASOV,TIMISOARA.IASI samd nu au nici macar un stadion.Pacat ca sintem condusi de prosti si gasti de interese.ZERO strategie in orice domeniu si ne miram ca nu prosperam ca tara.Trist!

Aici iti dau dreptate. Un stadion national si 2 mai mici ajungeau. Si in Israel joaca mai multe echipe pe acelasi stadion. Dar la noi problema e ca ne obstructionam unii pe altii, de exemplu CSA refuza sa inchirieze stadionul lui fcsb, CSU a refuzat ani de zile sa ii lase si pe FCU samd. Desi sunt stadioane facute din bani publici, daca ar fi private, treaba lor. Plus ca ar fi un risc ca suporterii dinamovisti sa mearga in Ghencea la fiecare 2 saptamani, rapidistii in St cel Mare, fcsbistii in Giulesti

catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Decembrie 2021, 13:47
Postat de dvd1 pe 08 Decembrie 2021, 05:01

pt ce si pt cine se face un stadion? Dinamo nu mai exista, retrogradare garantata 100% si imediat dupa desfiintarea. Atit a mai ramas si atit mai e de zis

Si Rapid si Craiova au retrogradat si s-au desfiintat, dupa care s-au reinfiintat si se simt destul de bine acum.

adrianna..
adrianna..  •  08 Decembrie 2021, 10:48
Postat de caine_nevaccinat pe 08 Decembrie 2021, 09:49

Pt fcsb il construiesc !

Iar ti-au dat astia ban?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează