FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a încercat marea lovitură: Adrian Mutu - A1 în alb-roșu!

Adrian Mutu a fost dorit de oficialii lui Dinamo / Sursă foto: Arhivă GSP
Adrian Mutu a fost dorit de oficialii lui Dinamo / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2021 19:30 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 19:44

Dinamo s-a despărțit de Dario Bonetti după nici două luni, opt etape, răstimp în care „câinii” au strâns doar 6 puncte, dar și cinci eșecuri consecutive, fără gol marcat

Eșecul istoric cu FCSB (0-6) i-a pecetluit soarta lui Dario Bonetti, cu toate că italianul s-a întors azi la București, dispus de a continua la conducerea formației. 

Sorin Colceag, soluția din casă 

Conform surselor GSP.RO, confirmate de conducerea grupării, Sorin Colceag a fost numit antrenor interimar, a condus deja ședința de pregătire de astăzi, urmează să se ocupe de munca la echipă pentru a pregăti etapa de duminică, împotriva Botoșaniului. 

Mai mult, șefii clubului au precizat: „Indiferent de cine ar veni antrenor zilele următoare, Colceag va conduce formația duminică, are și licență PRO, îi cunoaște și pe jucători. În plus, nimeni nu s-a arătat dispus să preia echipa imediat, să-și asume și meciul de duminică”. 

Adi Mutu, blocat

Dinamo a vrut să dea o adevărată lovitură de imagine, doar că nu s-a mai putut realiza. Adrian Mutu a fost dorit ca A1 în Ștefan cel Mare, în condițiile în care luni era aproape de a-și rezilia contractul cu FCU Craiova

Totuși, Mutu a primit vot de încredere din partea oltenilor, astfel că, momentan, Dinamo nu poate demara negocieri cu Adrian. Fostul selecționer al naționalei de tineret era pe placul conducerii roș-albilor, însă, momentan, Mutu nu poate sosi ca antrenor la Dinamo, după ce a mai fost fotbalist și director general în Ștefan cel Mare.

Dinamo a negociat și cu Bergodi 

Astăzi, cei de la Dinamo au negociat și cu Cristiano Bergodi. Conform surselor Gazetei, italianul a solicitat un salariu mai mare decât Dinamo și-l poate permite în acest moment. Așadar, discuțiile cu Bergodi sunt blocate. 

Cele mai mari șanse sunt ca în Ștefan cel Mare să ajungă un tehnician care a mai lucrat în trecut cu administratorul special Iuliu Mureșan, cel mai vehiculat nume fiind cel al lui Vasile Miriuță. Totuși, Muri s-a interesat și de Mircea Rednic.

VIDEO Marcel Pușcaș la GSP Live: „Va veni o zi în care Mutu va fi selecționerul României!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

UPDATE Dinamo și Dario Bonetti au reziliat contractul! Cine va conduce echipa la meciul cu FC Botoșani

Dario Bonetti, mesaj amplu după plecarea de la Dinamo: „Mă simt folosit și aruncat” + cum își radiografiază mandatul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
trink
trink  •  15 Septembrie 2021, 17:47

chiar asa orbi sunteti?! chirila e sansa voastra ce mai asteptati!

514091889218839
Mihai Buzea  •  15 Septembrie 2021, 10:58

Țiriac ca stie tenis

je__
je__  •  15 Septembrie 2021, 09:16

Exclus Miriuta, e mai slab ca Bonetti.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează