FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Dinamo a răspuns ofertei FCSB-ului pentru Adam Nemec! "Noi mereu am dat jucătorii"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 11:15

Membru în echipa de scouting a lui Dinamo, Dănuț Lupu a răspuns ofertei lui Gigi Becali pentru atacantul slovac Adam Nemec (31 de ani). Lupu spune că așteaptă cu interes suma oferită de patronul FCSB-ului. 

”Dacă Gigi Becali și-l dorește pe Nemec, foarte bine. Are numărul de la club.

Nemec joacă extraordinar de bine la noi pentru că pierde foarte rar mingea, mai ales în duelurile unu contra unu. În schimb, nu are o tehnică extraordinară. Nemec este util în stilul în care joacă acum Dinamo.

Eu îmi doresc ca el să rămână, așa cum ne-am dorit și ca Gnohere să continue. Dar după cum știți, noi, în general, am cam vândut toți jucătorii pentru care am avut oferte”, a spus Lupu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  10 Aprilie 2017, 19:10

si asa faci vreodata echipa ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  10 Aprilie 2017, 18:53

e suficient sa dai un os la catei si ei *** la steaua. daca le face o oferta gigi ii da negoita la gigi si suporterii dinamovisti legati cu funda ros-albastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  10 Aprilie 2017, 16:39
Postat de sange_alb.rosu pe 10 Aprilie 2017, 16:21

Cat de neprofesionist sa fii sa pui un astfel de titlu! Dinamo a raspuns ofertei fcsb-ului! Pai oferta nu exista, despre ce raspuns sa fie vorba? Dar ziaristii de doi bani scriu, si asistatii sociali care se autointituleaza ingineri reloaded comenteaza.

Oferta a fost făcută pe sport, ro. :)) Cosma a înregistrat-o și a înaintat-o, în eter, colegilor de pretutindeni. Acum fiecare face variațiuni pe temă în funcție de calitățile personale, sau dobândite, în școlile de ziaristică, cică. :))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează