FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a scăpat de o mare problemă! Decizia cu efect imediat luată de noua conducere a „câinilor”

Dinamoviștii au găsit un nou loc pentru sediul clubului, la doi kilometri de stadionul din Ștefan cel Mare / FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
Dinamoviștii au găsit un nou loc pentru sediul clubului, la doi kilometri de stadionul din Ștefan cel Mare / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 18:23 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 18:47

Dinamoviștii sunt obligați să se mute de la RIN Grand Hotel până la finele acestei luni. Au găsit un nou loc pentru sediul clubului, la doi kilometri de stadionul din Ștefan cel Mare, peste drum de Promenada Mall. 

Clubul dinamovist este într-o continuă metamorfoză. De-abia intrată în insolvență, gruparea a rămas cu eticheta "din Ștefan cel Mare" doar din punctul de vedere al istoricului său. 

De 8 ani, sediul clubului "câinilor" a funcționat la RIN Grand Hotel, iar reședința dinamoviștilor se va schimba oficial în cel mai scurt timp posibil. 

Conform unei înțelegeri cu Ionuț Negoiță, roș-albii trebuie să părăsească sediul până la finele lunii iulie, iar procesul de strămutare a demarat deja. 

Dinamo a scăpat de o mare problemă

Conform surselor GSP, noua reședință a clubului va fi la doar doi kilometri de stadionul din Ștefan cel Mare, în zona de nord a Capitalei, într-o clădire de birouri peste drum de Promenada Mall, pe strada Gara Herăstrău. 

Dinamoviștii trebuie să amenajeze noul spațiu pe care îl vor ocupa, unul generos și care-i ajută și din punct de vedere logistic, fiind aproape atât de stadion, cât și cu acces direct spre baza de pregătire de la Săftica. 

"Îmi ia cam o oră și jumătate să merg de la RIN Grand Hotel până la Săftica, un timp uriaș, un singur drum, nu m-am mai confruntat cu această situație", a povestit Iuliu Mureșan, directorul executiv al roș-albilor, zilele trecute. 

Dinamo a scăpat de o mare problemă! Decizia cu efect imediat luată de noua conducere a „câinilor”
Noul sediu al "câinilor" îi așteaptă pe viitorii locatari, dinamoviștii revenind mai aproape de casa tradițională, complexul din Ștefan cel Mare

Țeapa lui Cortacero pentru Marica

În octombrie 2020, Pablo Cortacero și ai săi au discutat cu Ciprian Marica pentru a muta "birourile" lui Dinamo în spațiul deținut de acesta pe Calea Dorobanților, unul uriaș pentru staff-ul real al roș-albilor. 

"O nouă țeapă a spaniolului, Ciprian s-a apucat, pe cheltuiala lui, să amenajeze zona după dorința lui Cortacero, cu culorile alese de el, a investit câteva zeci de mii de euro degeaba! Și-acum, dacă l-ar suna pe spaniol, Marica ar primi același răspuns: săptămâna viitoare vorbim despre detaliile închirierii", au relatat dinamoviștii. 

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

O să ne mutăm în cel mai scurt timp în noua casă, lucrurile încep ușor, ușor să se așeze la fiecare nivel în parte - Iuliu Mureșan, director executiv Dinamo

VIDEO Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Promisiunea „câinilor” pentru Deian Sorescu » MVP-ul primei etape ar putea ajunge într-un campionat din TOP 5!

EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV la debutul lui Dinamo în noul sezon: condițiile horror din stadion + cine a fost celălalt dinamovist înjurat de fani

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (17)
creeperno115
creeperno115  •  22 Iulie 2021, 22:36

Nu mai crede in toate bazaconiile gsp. Inca se lucreaza la saftica, DDB a bagat banii necesari

paolo12
paolo12  •  22 Iulie 2021, 10:50

Cu banii economisiti, poate repara veceurile de la Saftica!

1745flo
1745flo  •  22 Iulie 2021, 10:26
Postat de hashtag_truth pe 22 Iulie 2021, 00:52

Blat ? DA. Tamas nervos. DA. Esanu cu draci ca a indranznit ala sa nu respecte regulile jocului...DA...PLUS...O devire care nu a anticipat-o nimeni si GOOOOOLLLL spectaculos...Asa se face ceva frumos...Mai departe, Pandele NU se baga peste Badea. NICI O DATA (un cuvant sau 3) ...Ar fi ***. LUPTA continua pentru HECTARELE de pamant din Stefan Cel Mare si Sfant...GSP ???? Alooo....Facem o investigatie sau vorbim de fotbal ??????

Mamă ce scenarii inventezi! Tarantino își bagă unghia-n gât!÷)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează