FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a scăzut prețul lui Alexe, dar transferul a intrat în impas: "Mai rămîne să ne ceară nouă bani ca să-l transfere" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 13:44

Marius Alexe și reprezentanții săi au continuat discuțiile cu Dinamo privind trecerea vîrfului de 25 de ani la Karabukspor.

În ciuda faptului că roș-albii au scăzut pretențiile financiare, și la mai puțin de 200.000 de euro, tratativele încă nu s-au definitivat. Negocierile continuă.

"Turcii încearcă să ne convingă să-l cedăm, dar am spus că suma și așa a fost micșorată din cauza dorinței jucătorului de a pleca. Ce mai rămîne, să ne ceară nouă bani ca să-l transfere?! Dacă se termină povestea cu turcii, iar Alexe nu pleacă, va trebui să discutăm despre o prelungire.

Nu mi se pare corectă nici atitudinea lui, de a refuza clar, spune că nu-și prelungește contractul cu Dinamo. Eu cred că și el e dator clubului", a comentat Dinu Gheorghe la DigiSport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Iulie 2015, 20:08

dati-l ma si pe 187 de mii, sincer, chiar trebuie sa aduci bani de acasa pentru a avea in echipa o astfel de nulitate.

babahuda
babahuda  •  15 Iulie 2015, 19:26
Postat de jony1973 pe 15 Iulie 2015, 17:53

Eu zic ca Alexe trebuie tinut la Dinamo. Pretul de 200.000 euro este rusinos pentru el. Insa poate devenii un jucator de milioane de euro daca asculta sfatul meu (l-am mai scris aici de cateva ori): Alexe are nevoie de o pregatire fizica mult mai buna, trebuia dus la sala de forta sa-si mareasca masa musculara, pentru a fi puternic si rapid. Acum este mult prea firav, nu prea poate alerga cum trebuie in viteza si forta. Talent are insa fara pregatire fizica nu reusesti nimic in zilele noastre. Chiar si Ronaldo daca il ti 6 luni degeaba, fara pregatire fizica si "energizante" ajunge ca Alexe al nostru!

descriemi si mie talecntul ,calitatatile sale de fotbalist ..eu unul sincer,nu le-am vazut si 99 % dintre suorterii dinamovisti ..dar cine stie ,poate cand joaca la dinamo se preface si cand pleaca afara rupe ..in italia a fost nr 1 dabea a putut dinamo sa-l readuca ..italienii faceau oferte mici de cateva miliaone de euro ,clubul nu a fost deacord si asa a revenit ...e fotbalist de fite cel putin 10 mil valoarea lui de piata ..italienii au sublicitat aceasta suma ..tocmai ca nu are fizxic :) 1,82m c e statura e asta ?si nu are forta deacea a sublicitat italienii :)) asta sa puna mana sa se apuce de altceva ca s-ar descurca mai bine la fotbal inafara ca gesticuleaza intruna si isi trece mana prin par nu face altceva ..

babahuda
babahuda  •  15 Iulie 2015, 19:19

asta e declaratie de o saptam,ana a lui dinu gheorghe ..mereu la voi ce e vechi e nou ... ar trebui sa-l tina poana la finele campionatului dar la echipa a 2-a ..un an ct mai are si isi intra in forma atunci va ajunge in spania nu in turcia ..e valoare mare ..poate il ia fcb catot ii dadeau tarcoale acum ceva timp in urma .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează